Életmódról, súlyproblémáról, diétáról mesélt Katona Renáta, Mazsi

Katona Renáta egészséges életmód Ez Zsír! sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ez Zsír! magazin múlt heti adásában Berki Krisztián párja, Katona Renáta volt Sarka Kata vendége a Life TV-n. Mazsi életmódjáról mesélt, és egykori súlyproblémája is szóba került, de azt is elárulta, hogy a cukrászdájukból melyik sütemény Nati és Krisztián kedvence. 

Mazsi édesanyja betegsége kapcsán került közelebbi viszonyba a cukrászattal. "Mivel akkoriban még nem lehetett kapni ezeket a liszt- és cukormentes édességeket, anyukám nekiállt kikísérletezni őket" - meséli Mazsi. A süteményeknek híre ment, végül négy évvel ezelőtt elhatározták, hogy vesznek egy kis üzemet, ahol már nagyobb mennyiségben tudnak sütni. Mazsi, miután közgazdászként végzett, bekapcsolódott a családi vállalkozás irányításába.

"Nagyon édesszájú vagyok, de igyekszem mértéket tartani" - vallja magáról Berki Krisztán szerelme, és azt is elárulta, hogy Natinak a cukormentes málnás túrós sütemény a kedvence, míg Krisztiánnak a paleó somlói.

"Nem diétázom, de egészségesen étkezem" - mondja magáról Mazsi. Fehér cukrot nem fogyaszt, de a kávéját, vagy teáját szívesen édesíti mézzel, illetve nádcukorral. Az elmúlt években szerencsére nem volt súlyingadozása, viszont a hét évvel ezelőtti szépségkirálynő-választás után megtapasztalta, hogy milyen nehéz megszabadulni a plusz kilóktól. Ekkor nagyjából tíz kiló ment fel rá, és saját bevallása szerint nagyon nehezen indult be a fogyás.

Mazsi manapság rendszeresen edz, heti 3-4 alkalommal, és általában Krisztiánnal közösen. Rubint Réka óráin is állandó vendégek, továbbá edzőterembe is járnak. Legújabb kedvencük pedig a box.

Nézd meg a teljes beszélgetést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.