Majoros Hajni nyaral: hihetetlenül szexi képet posztolt

mell fotó szexi Dundika nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan Majoros Hajni a barátnői társaságában fotózkodott, a kommentelők nem tudták levenni róla a szemüket. 

Majoros Hajni éppen a barátnőivel nyaral, ráadásul mindezt Majka szervezte nekik meglepetésből. A napfényes Spanyolországba küldte őket a rapper, ahol a lányok láthatóan nagyon jól érzik magukat. Időtöltéseikről rendszeresen láthatunk fotókat az Instagramon, de a legnagyobb sikert Dundika legutóbbi képe érte el, legalábbis a férfiak körében. Hajni ugyanis hihetetlenül szexi a fotón: fürdőruhában mutatta meg dögös alakját.

Majoros Hajni nagyon szexi Forrás: Instagram/Majoros Hajni
Krakkó kulturális látnivalói és a lengyel gasztronómiahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180614-krakko-kulturalis-latnivaloi-es-a-lengyel-gasztronomia-lengyelorszag.html10 millió ember nem tévedhet: évente ugyanis körülbelül ennyi turista választja Krakkót. Európa egyik legkedveltebb turisztikai célpontja megunhatatlan, a lenyűgöző történelmi épületektől a sokszínű lengyel gasztronómiáig számtalan okunk van rá, hogy legalább egyszer ellátogassunk ide. Ráadásul a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről már 1 óra alatt ott lehetünk. UtazásOrigoKárpáti Rebeka megmutatta kerek fenekét: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180615-karpati-rebeka-megmutatta-kerek-feneket-foto.htmlKárpáti Rebeka éppen Mallorcán nyaral, és természetesen erről is posztol: fürdőruhában mutatta meg fenekét. Utazás--Rubint Rella először nyaral szerelmével, így telnek a napjaikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180614-rubint-rella-eloszor-nyaral-szerelmevel-igy-telnek-a-napjaik.htmlBalin időzik szerelmével Rubint Rella, ez az első közös nyaralásuk, Úgy tűnik, hogy nagyon boldogok és igencsak aktívan töltik a szabadságot. Utazás--Így nyaralhatsz olcsóbban: tippek és trükkökhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180612-igy-nyaralhatsz-olcsobban-tippek-es-trukkok.htmlA nyaralás nem feltétlenül luxus, és nem is kell vagyonokba kerülnie. Íme, néhány trükk, hogy olcsóbban megússzuk. Utazás--Liptai Claudiáék gyerekekekkel és barátokkal együtt nászutaznak majd Amerikábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180612-liptai-claudiaek-gyerekekekkel-es-baratokkal-egyutt-naszutaznak-majd-amerikaban.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám a hétvégi esküvőjük után nem kezdték meg egyből a mézesheteket, de az már kiderült, hová fognak majd utazni. Utazás--Koroknyai Virág Míkonoszon nyaral, de bőrönd nélkül: eltűnt a csomagjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180607-koroknyai-virag-mikonoszon-nyaral-de-borond-nelkul-eltunt-a-csomagja.htmlKoroknyai Virág éppen jól megérdemelt pihenését tölti a gyönyörű görög szigeten, Míkonoszon. Ám megérkezése nem volt túl szerencsés. Megtörtént vele minden nyaraló rémálma.UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.