A lakás dekorálásához nem kell se sok pénz, se sok idő, se ügyes kéz. Ezekkel a szuper egyszerű és gyors DIY-s ötletekkel Te is könnyedén feldobhatod az otthonodat azokkal az öltetekkel, amiket a Society19 oldalon találtunk.

 

 1. Virágfal, mint ágytámla 

Köss damillal függőlegesen egymáshoz vékony szárú művirágokat, majd a legelsőt rögzítsd a falhoz kétoldalú ragasztóval. Annyit teszel egymás mellé, amennyit szeretnél. Ezzel nem csupán az ágyad mögötti falat, de a lakásod bármelyik részét díszítheted.

Forrás: society19.com

2. A szó elszáll, az írás megmarad  

Írj a kartonra egy neked tetsző szót – fontos, hogy folyóírással tedd -, vágd ki, majd tekerd körbe fonallal. Akaszd a családi képek fölé vagy bárhová a lakásban, mindenhol remekül fog mutatni.

Forrás: society19.com

3. Virágözönben a tükörképed  

Nem kell más, csupán egy szimpla tükör és pár csodaszép művirág. Ragasztópisztollyal ragaszd fel a virágokat a széleire, és kész is. Így a reggelek sem lesznek olyan keserűek.

Forrás: society19.com

4. Polcot egyszerűen és gyorsan  

Vegyél a barkácsoltban téglalap alakú falécet – fontos, hogy ne legyen túl széles -, fúrj négy lyukat a két szélén. Válassz egy erős, színben az adott helyiséggel harmonizáló kötelet, zsinórt, és vágj le belőle két egyforma hosszúságú darabot. Ezután már nincs is más dolgod, mint átfűzni őket egy fémkarikán, és a léc két párhuzamos oldalán átfűzni egyet-egyet, majd az alján megcsomóznod őket. Kész is a függőpolcod, melyre apró dekorációs tárgyakat, vagy épp kisebb virágot is rátehetsz.

Forrás: society19.com

5. Pingpong fényfüzér  

A karácsonyi égősor, műanyag kislabdák, no meg persze egy snitzer kell, és pár perccel később már kész is a házi készítésű fényfüzéred. Vágj apró lyukat minden pingpong labdába, majd húzd rá egyenként az izzókra. Bárhol is lesz a helye, egész biztos, hogy hangulatos fénnyel fog megajándékozni.

Forrás: pinthemall.net