lakásdekoráció tükör saját kezűleg DIY otthon lakásdísz polc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakás dekorálásához nem kell se sok pénz, se sok idő, se ügyes kéz. Ezekkel a szuper egyszerű és gyors DIY-s ötletekkel Te is könnyedén feldobhatod az otthonodat azokkal az öltetekkel, amiket a Society19 oldalon találtunk.

1. Virágfal, mint ágytámla

Köss damillal függőlegesen egymáshoz vékony szárú művirágokat, majd a legelsőt rögzítsd a falhoz kétoldalú ragasztóval. Annyit teszel egymás mellé, amennyit szeretnél. Ezzel nem csupán az ágyad mögötti falat, de a lakásod bármelyik részét díszítheted.

Forrás: society19.com

2. A szó elszáll, az írás megmarad

Írj a kartonra egy neked tetsző szót – fontos, hogy folyóírással tedd -, vágd ki, majd tekerd körbe fonallal. Akaszd a családi képek fölé vagy bárhová a lakásban, mindenhol remekül fog mutatni.

Forrás: society19.com

3. Virágözönben a tükörképed

Nem kell más, csupán egy szimpla tükör és pár csodaszép művirág. Ragasztópisztollyal ragaszd fel a virágokat a széleire, és kész is. Így a reggelek sem lesznek olyan keserűek.

Forrás: society19.com

4. Polcot egyszerűen és gyorsan

Vegyél a barkácsoltban téglalap alakú falécet – fontos, hogy ne legyen túl széles -, fúrj négy lyukat a két szélén. Válassz egy erős, színben az adott helyiséggel harmonizáló kötelet, zsinórt, és vágj le belőle két egyforma hosszúságú darabot. Ezután már nincs is más dolgod, mint átfűzni őket egy fémkarikán, és a léc két párhuzamos oldalán átfűzni egyet-egyet, majd az alján megcsomóznod őket. Kész is a függőpolcod, melyre apró dekorációs tárgyakat, vagy épp kisebb virágot is rátehetsz.

Forrás: society19.com

5. Pingpong fényfüzér

A karácsonyi égősor, műanyag kislabdák, no meg persze egy snitzer kell, és pár perccel később már kész is a házi készítésű fényfüzéred. Vágj apró lyukat minden pingpong labdába, majd húzd rá egyenként az izzókra. Bárhol is lesz a helye, egész biztos, hogy hangulatos fénnyel fog megajándékozni.

Forrás: pinthemall.net
Kerti dekorációs DIY ötlet – Boszorkánykunyhó, amit egy olvasónk készített: videóhttp://www.life.hu/otthon/20180424-kerti-dekoracios-diy-otlet-boszorkanykunyho-olvasonk-keszitette.htmlMindig nagy öröm az olvasói megkeresés, legyen az bárminemű visszajelzés, vagy épp témajavaslat, ötlet. Hiszen mi nap mint nap azon dolgozunk, hogy olyan tartalmat állítsunk elő, ami érdekel Téged és szívesen olvasol róla. A minap egy fiatal hölgytől kaptam levelet, amiben megmutatta a saját maga készítette kerti dekorációját. Annyira kreatív és profi megvalósítással szembesültem, ami kenterbe veri a külföldi DIY-os oldalakat. Ezt Neked is látnod kell! OtthonOrigoKészíts lámpát saját kezűleg! 6 stílus, 6 DIY tipphttp://www.life.hu/otthon/20180220-keszits-lampat-sajat-kezuleg-diy-otletek.htmlHa jó érzéssel tölt el otthonod csinosítgatása, ha szereted a csináld magad megoldásokat, akkor olyan látványos projektekben is gondolkodhatsz, mint a lámpakészítés. Mutatunk néhány szuper ötletet! OtthonOrigoTranszferálás: egy filléres DIY technikahttp://www.life.hu/otthon/20180130-transzferalas-egy-szuper-diy-technika.htmlEgyik kedvenc DIY technikánk a transzferálás. Egyrészt mert viszonylag egyszerűen lehet belőle nagyon látványos dolgokat alkotni, ráadásul szinte minden felületen használható. Mégis, ami a legjobb benne, hogy bármilyen képet, fényképet, mintát vagy feliratot át tudsz vinni ezekre a felületekre, így igazán személyes dekoráció vagy ajándék készülhet vele. Otthon--Fesd át otthonod falait Meghan Markle kedvenc árnyalatairahttp://www.life.hu/otthon/20180614-fesd-at-otthonod-falait-meghan-markl-sussexi-hercegne-kedvenc-arnyalataira.htmlA brit festékgyártó, a Valspar megalkotta a sussexi hercegné-színpalettát. A benne található árnyalatokat Meghan Markle ruhatára inspirálta, és azok a színek köszönnek vissza benne, melyeket Harry herceg jegyeseként kezdett el hordani. Mi pedig bemutatjuk, hogy ezeket miként tudod otthonodban alkalmazni. OtthonOrigoÍgy alakítják át az egyetemisták a rideg kollégiumi szobákat otthonossáhttp://www.life.hu/otthon/20180424-igy-alakitjak-at-az-egyetemistak-a-rideg-kollegiumi-szobaikat.htmlMi jut eszedbe a kollégiumi szoba hallatán? Kényelmetlen, lelakott? Két lány bebizonyította, hogy a szabályokat betartva is lehet stílusosan berendezni egy ilyen aprócska helyiséget, méghozzá nem is akárhogyan. Nézd meg Te is! OtthonOrigo2018 legütősebb lakberendezési trendje - Töltsd meg cementtel az otthonod!http://www.life.hu/otthon/20180416-2018-legutosebb-lakberendezesi-trendje-cement-hasznalata-a-lakasban.htmlA cement csodálatos kerti felhasználásával egy korábbi cikkünkben már foglalkoztunk. Most azt fogjuk megmutatni, hogy miként tud érvényesülni ez a nagyszerű anyag a lakáson belül. Nem kell tőle megijedni, hiszen a cementről és betonról elsőre mindenkinek az ipari stílus ugrik be, de lényegében bármilyen design szerves részét képezheti. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.