Nem tesz jót a luxusfeleségeknek a sok felvétel, és az állandó szereplés. Sokszor idejük sem jut arra, hogy egyenek. 

Köllő Babett sokáig küzdött anorexiával, és még ma sem lábalt ki belőle teljesen. Ráadásul már egy ideje fokozott figyelem irányul rá a Feleségek luxuskivitelben című műsor miatt, a negatív kommentek pedig megteszik a hatásukat. 

Köllő Babett nem gyógyult ki teljesen anorexiájábólFotó: Polyak Attila - Origo

"Nagyon sokszor jöttek azzal, hogy csúnya vagyok. Sose gondoltam magamra úgy, hogy én vagyok a következő Claudia Schiffer, de amikor az egyik kommentelő „ocsmány förmedvénynek" nevezett, akkor ez nem tett túl jót az önértékelésemnek. Azóta igyekszem nem törődni ezzel, a hírnevet jó dolgokra használni. Sok fiatal lány miattam kezdett el színházba járni, továbbá az anorexiámmal kapcsolatos tapasztalataim megosztásával is tudom őket segíteni" - mondta a Borsnak Babett, aki azt is elárulta, betegségéből soha nem fog teljesen kigyógyulni. "Sosem fogom magamat vékonynak látni, és mindig bennem van az érzés, hogy fogynom kellene pár kilót. Amikor megint elkezdek fogyni, a férjem és a kislányom szól rám, hogy ne tegyem. Van, amikor András töm belém valami ennivalót, mert délután négyig egyszerűen elfelejtek enni" - árulta el a luxusfeleség, de nem ő az egyetlen, aki problémákkal küzdött. Yvonne Dederick sem étkezett megfelelően, ezért kezdett el fitneszversenyekre járni. 

Yvonne Dederick sem étkezett megfelelőenFotó: Szabó Gábor - Origo

"Engem a versenyzés és az arra való felkészülés fizikailag és mentálisan is kordában tart. Nekem kell ez a rendszer, mert enélkül egy kicsit zizibb és bohémabb lennék. Sajnos hajlamos vagyok arra, hogy elfelejtek étkezni, sőt igazából annyira nem is szeretek enni, és ezért sokan utálnak is engem. Például úgy nőttem fel és sokáig úgy éltem, hogy egyáltalán nem reggeliztem, de amióta elkezdtem a fitneszt, felkelek, és a reggeli az első. Úgy távfutottam, hogy csak versenyeken reggeliztem. Nehéz volt ezeket a szokásokat megváltoztatni, de a versenyzés miatt a hétköznapi táplálkozásom is átalakult" - mondta Yvonne.