Étkezési zavarral küzdött Yvonne Dederick és Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben két szereplője

Fotó: Polyak Attila - Origo -
étkezési zavar Köllő Babett Yvonne Dederick Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tesz jót a luxusfeleségeknek a sok felvétel, és az állandó szereplés. Sokszor idejük sem jut arra, hogy egyenek. 

Köllő Babett sokáig küzdött anorexiával, és még ma sem lábalt ki belőle teljesen. Ráadásul már egy ideje fokozott figyelem irányul rá a Feleségek luxuskivitelben című műsor miatt, a negatív kommentek pedig megteszik a hatásukat.

Köllő Babett nem gyógyult ki teljesen anorexiájából Fotó: Polyak Attila - Origo

amikor az egyik kommentelő „ocsmány förmedvénynek" nevezett, akkor ez nem tett túl jót az önértékelésemnek.

Borsnak

Yvonne Dederick sem étkezett megfelelően Fotó: Szabó Gábor - Origo

sokáig úgy éltem, hogy egyáltalán nem reggeliztem,

Majka már több mint 5 kilót adott le: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180619-majka-mar-tobb-mint-5-kilot-addot-le-foto.htmlMajka imád büszkélkedni diétája eredményével, de ez nem csoda. Már több mint 5 kilótól sikerült megszabadulnia. Ez Zsír!--Miley Cyrus felszedett néhány kilót: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180619-miley-cyrus-felszedett-nehany-kilot-foto.htmlMiley Cyrus felszedett egy-két kilót, de még így is irigylésre méltó az alakja. Ez Zsír!--Csősz Bogi hátsója olyan kerek, hogy el sem hisszük: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180619-csosz-bogi-hatsoja-olyan-kerek-hogy-el-sem-hisszuk-foto.htmlCsősz Bogi megmutatta jógatudását és őrülten kerek fenekét....Ez Zsír!--Életmódról, súlyproblémáról, diétáról mesélt Katona Renáta, Mazsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180618-katona-renata-mazsi-eletmodjarol-meselt-az-ez-zsir-magazinban.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában Berki Krisztián párja, Katona Renáta volt Sarka Kata vendége a Life TV-n. Mazsi életmódjáról mesélt, és egykori súlyproblémája is szóba került, de azt is elárulta, hogy a cukrászdájukból melyik sütemény Nati és Krisztián kedvence. Ez Zsír!OrigoAmande Meixner étrendguru tanácsait követve könnyedén lefogyhatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180618-amande-meixner-etrendguru-tanacsait-kovetve-konnyeden-lefogyhatsz.htmlRengeteg ember küzd súlyproblémákkal, és sokan vannak, akik az edzések ellenére nem érnek el eredményt. Ilyenkor a hiba általában az étrendben keresendő, erre nyújt megoldást Amande Meixner étrendguru, aki Instagram-oldalán szemlélteti, hogyan is kellene étkeznünk. Ez Zsír!OrigoSosem volt ennyire vékony Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/ez-zsir/20180617-sosem-volt-ennyire-vekony-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlSosem a pluszkilói miatt emlegettük Demcsák Zsuzsát, de amióta visszavonult mégtöbbet sportol, és ennek köszönhetően szuper formában van. Talán még soha nem volt ennyire vékony a műsorvezető. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.