Smaltig Dalma megmutatta, milyen aranyosan alszik kisfia

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
séta anyaság Smaltig Dalma család gyermek babakocsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben hozta világra második gyermekét a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Smaltig Dalma. Most pedig azt is elárulta, milyen a kisfiú természete. 

"Imádom, hogy ennyire jó baba, meg is kérdezték az esküvőn, hogy hogyan kell ilyen jó babát csinálni. Tegnapról ma reggelre átaludta az éjszakát, azt hiszem örökölte Ő is Szofitól az "UFO" jelenséget. De hát a két mormota szülőtől mi mást is örökölhetnének?" - írta Instagram-posztjához Smaltig Dalma.

Ebből pedig kiderül, hogy az újszülött csöppség igencsak jó alvó, a kismama pedig láthatóan nagyon boldog. A kétgyermekes luxusfeleség kisfia rettenetesen aranyos.

Elhunyt anyukájára emlékeztett Szulák Andrea: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180620-elhunyt-anyukajara-emlekeztett-szulak-andrea-foto.htmlSzulák Andrea édesanyja évekkel ezelőtt távozott az élők sorából, ám ezen a veszteségen sosem tudja magát teljesen túltenni a színésznő. A napokban egy fotóval emlékezett meg szeretett anyukájáról.Család--Erdei Zsolt és családja különválik a nyárra: Füredre költözik a családhttp://www.life.hu/csalad/20180620-erdei-zsolt-es-csaladja-kulonvalik-a-nyarra-furedre-koltozik-a-csalad.htmlKülön töltik a nyarat Erdei Zsolték: az ökölvívónak a fővárosban kell maradnia munkái miatt, családja azonban leköltözik a Balatonra. CsaládOrigoKonkoly Ági elárulta születendő gyermeke nemét: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180619-konkoly-agi-elarulta-szuletendo-gyermeke-nemet-video.htmlA várandós szépségkirálynő már tudja, születendő gyermeke nemét, és el is árulta! CsaládOrigoNémeth Kristóf és fia Harkányban töltötték az apák napjáthttp://www.life.hu/csalad/20180619-nemeth-kristof-es-fia-harkanyban-toltottek-az-apak-napjat.htmlA Fórum színház népszerű tulajdonosa, Németh Kristóf és fia igazi „férfias" hétvégét töltöttek a Harkányi Strandfürdőben, ahol még lövésztudományukat is próbára tették. Család--Nem attól leszel apa, hogy van egy gyerekedhttp://www.life.hu/csalad/20180618-apak-szerepe-a-csaladban-az-apak-napja-margojara.htmlAz apákra az emberek nagy többsége még mindig úgy tekint, mint az anyák segítőire, pedig bizony nagyon fontos, önálló szereppel bírnak a gyereknevelés, és a gyermek felnőtté formálásának tekintetében. Nézzük meg, hogy mit is jelent - vagy épp kellene jelentenie - apának lenni, és milyen visszafordíthatatlan károkat tud egy „nem törődöm" apa jelenteni. CsaládOrigoCooky szívmelengető fotót posztolt kisfiával, Kevinnelhttp://www.life.hu/csalad/20180619-cooky-szivmelengeto-fotot-posztolt-kisfiaval-kevinnel.htmlÚgy tűnik, hogy mióta kisfia, Kevin megszületett, egy hatalmas boldogságbuborékban lebeg a rádiós műsorvezető, Cooky. Most is egy aranyos fotót posztolt a csöppséggel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.