Czeizel Endre családja lassan három éve nem zárta le a hagyaték körüli vitát

család nyomozás szerető Czeizel Endre hagyaték gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 3 éve, hogy elhunyt Czeizel Endre, ám azóta a család nem tudott még megállapodni a hagyatékról. A genetikus fogadott lánya is jelentkezett örökségért, miközben az orvos szeretője ellen nyomozás indult...

Méltatlan Czeizel Endréhez az, ami halála óta a családjában folyik. Lassan három éve, hogy távozott a genetikus az élők sorából, azóta nem csitul a harc a kiterjedt családban. Az orvosnak három gyermeke van első feleségétől, egy fogadott lánya, aki a második feleségének a gyermeke, és két kisgyereke, akik szeretőjétől, Dórától születtek. A hagyatéki harc ezért is volt nagyon bonyolult, és ezért sem zárult még le: az utolsó pillanatban ugyanis a fogadott lány is bejelentkezett.

Czeizel Endre családjában még nincs nyugalom Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Emellett ráadásul a genetikus szeretője is előtérbe került, de nem a jó értelemben. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, nyomozás indult Dóra ellen, mégpedig emberi testtel való tiltott visszaélés miatt. Dóra kislánya, Fanni születésének körülményei ugyanis elég zavarosak: az orvos lefagyasztatta spermáját, ha szeretője a halála után szeretne még gyermeket, felhasználhassa, ám még a genetikus életében megszületett a gyermek. A jogszabályok értelmében azonban csak házastárs vagy élettárs adhat spermiumot, Czeizel viszont sosem vált el a feleségétől Dóráért. Ráadásul a lombikprogram nem is Czeizel Endre, hanem Dóra szomszédjának a nevén futott, aki mit sem tudott az egészről – írja a Story.

Elszabadultak az indulatok Berki Krisztián és Hódi Pamela tárgyalásánhttp://www.life.hu/csalad/20180628-elszabadultak-az-indulatok-berki-krisztian-es-hodi-pamela-targyalasan.htmlTegnap volt Hódi Pamela és Berki Krisztián tárgyalása. A sztárpár nem tudott megegyezni kislányuk, Natika felügyeleti jogáról és a gyermektartásról. A Blikk információi szerint nem alakultak jól a dolgok, Pamela sírva távozott.Család--Az emberkereskedők a gyanútlan munkavállalókra vadásznakhttp://www.life.hu/csalad/20180627-az-emberkereskedok-a-gyanutlan-munkavallalokra-vadasznak-emberkereskedelem.htmlRengeteg ember keres külföldi, időszakos munkát. Ettől remélik, hogy kifizethetik hiteleiket, megalapozhatják jövőjüket. Sajnos azonban az ilyen álláshirdetések mögött gyakran emberkereskedők állnak. Nem csak a fiatal nők, de a középkorú férfiak is veszélyben vannak. CsaládOrigoÍgy néz ki Tom Crusie és Katie Holmes lánya, Suri: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180626-igy-nez-ki-tom-crusie-es-katie-holmes-lanya-suri-foto.htmlSuri Cruise olyan gyorsan nő, mint a gomba: Katie Holmes és Tom Cruise közös gyermeke már 12 éves, és kész hölgy. Család--L.L. Junior elárulta, tervez-e közös gyermeket új párjávalhttp://www.life.hu/csalad/20180626-ll-junior-elarulta-terveze-kozos-gyermeket-uj-parjaval.htmlL.L. Junior boldog és kiegyensúylozott életet él most: boldog új párja mellett, de exfeleségével is jó a kapcsolata, a gyermekeit pedig egyenesen imádja. A rapper elárulta, terveznek-e szerelmével közös babát. CsaládOrigoÍgy élnek a világ legtehetősebb családjai: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180623-igy-elnek-a-vilag-tehetosebb-gazdag-csaladjai-svedorszag-ukrajna-kina.htmlA „gazdag és tehetős” jelzők épp olyan relatívak, mint a jövedelem mértéke. A következőkben 5 gazdag családot mutatunk be: bepillanthatsz az otthonukba, a terveikbe. Nem biztos, hogy minddel szívesen cserélnél. CsaládOrigoÉdesapja hiányáról beszélt Hajdú Péter: 8 éve nem találkoztakhttp://www.life.hu/csalad/20180625-edesapja-hianyarol-beszelt-hajdu-peter-8-eve-nem-talalkoztak.htmlHajdú Péter sosem ápolt jó kapcsolatot az édesapjával, és habár hiányzik, hogy legyen az életében egy idősebb, bölcsebb figura, ennek ellenére szerinte már nem helyrehozható a kapcsolatuk. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.