Visszavágtak a románok a Dior márkának

Forrás: YouTube/Bihor Couture -
Románia Dior népviselet Bihor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dior engedély nélkül használta fel a román népművészeti motívumokat, mire a románok alaposan visszavágtak a márkának.

Igencsak kikerekedett Bihor megye lakóinak szeme, amikor meglátták a Dior új kollekcióját. A világhírű márka darabjain ugyanis egyértelműen felfedezhetőek Bihor népművészeti motívumai. Nem hogy engedélyt nem kértek tőlük a felhasználáshoz, de még a bevételből sem juttatnak nekik egy fillért sem.

Szemmel látható a koppintás Forrás: YouTube/Bihor Couture

Nem tétlenkedtek azonban sokáig a helyiek sem és új kampányt indítottak: kiadványokon keresztül mutatják be a bihori népviseletet, a ruhadarabokat pedig meg is lehet rendelni az interneten keresztül - számolt be róla a BoredPanda.

Két férfi is küzd Jennifer Aniston kegyeiérthttp://www.life.hu/sztarok/20180704-ket-ferfi-is-kuzd-jennifer-aniston-kegyeiert-randi.htmlJennifer Aniston újra randizgat, és úgy tűnik, ketten is komolyan érdeklődnek a színésznő iránt. TV + Sztárok--15 év után lánya oldalán tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-15-ev-utan-lanya-oldalan-tert-vissza-a-kepernyore-rokusfaly-pal.htmlA Petőfi TV műsorán, az Én vagyok itt című műsorban tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. A lányával, Lilivel közösen vezették a műsort. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma Málnai Zsuzsa színésznő, bemondóhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-igy-nez-ki-ma-malnai-zsuzsa-szineszno-bemondo.htmlMálnai Zsuzsa az ország egyik legkedveltebb hangja, aki korábban nem csak színésznőként kamatoztatta tehetségét: egy rövid ideig bemondóként is dolgozott. TV + SztárokOrigoGeronazzo Mária 2 lakás árát költötte el 15 perc alatt egy öröklés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-geronazzo-maria-2-lakas-arat-koltotte-el-15-perc-alatt-egy-orokles-utan.htmlMég Svédországban élt Geronazzo Mária, amikor férjével egy nagyobb összeget örököltek. A jelenleg jósnőként tevékenykedő díva 15 perc alatt költött el 4 millió forintot, amin akkor 2 lakást is vehettek volna. TV + SztárokOrigoNádas György elmondta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-nadas-gyorgy-elmondta-mit-csinal-miota-eltunt-a-nyilvanossag-elol.htmlEgy ideje keveset hallani Nádas Györgyről, most elárulta, mit csinál, mióta eltűnt a nyilvánosság elől. Arról is beszélt, milyen viharos körülmények között ismerte meg feleségét. TV + SztárokOrigoElképesztő összeget követel Pártos Csilla a volt férjétől, Pécsi Ildikó fiátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-elkepeszto-osszeget-kovetel-partos-csilla-a-volt-ferjetol-pecsi-ildiko-fiatol.htmlÚjabb tárgyaláson vett részt Pártos Csilla, csak most anyósa helyett a volt férjével, Szűcs Csabával nézett szembe. Folytatódik a vagyonmegosztási perük. Pártos elképesztő összegre tart igényt a Blikk szerint. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.