Az elmúlt napokban Schobert Norbi nevével volt tele a média, posztjait rajongói és ellenlábasai is megosztották. A fitneszguru első bejegyzését annak szentelte, hogy bemutassa, mit tesz a gyerekkel az édesség mértéktelen fogyasztása. Később élő adásban hangsúlyozta a szülők felelősségét a gyerekkori elhízásban, majd azt igyekezett megmutatni, mennyire helytelen módon - például a tévé előtt - étkezik a mai kor embere. Norbi most arról tett közzé egy bejegyzést, hogy egy 14 éves kislány az ő segítségével fogyott le. Megmutatta a kamasz levelét is. 

"Egy nemrég még elhízott kislány levele nekünk, aki tudott változtatni. A betegség legyőzhető és nem feltétlen kell magad halálra sportolni! Meghajlok. Norbi Kedves Réka!

Először is, nagyon boldog születésnapot kivánok, egészségben és boldogságban! Szeretnék megköszönni mindent így ismeretlenül is. Tavaly előtt nyáron(14 évesen) eldöntöttem hogy lefogyok. Az egészségem miatt is. illetve alsóban rengeteg piszkálást kaptam. Az elhatározásom olyan erős volt, hogy kb 20 kg-t fogytam. Ezek után eldöntöttem hogy zenei pályán folytatom az életem. A felkészülés elején nem sportoltam mert nem tudtam belerakni a napomba, ezért amikor tudtam Update termékeket ettem.Ezek után, már igyekeztem a napirendembe beletenni a mozgást, ami sikerült is, még a több órás gyakorlások mellett is. Sok energiát adott és a hangulatom is sokkal jobb lett. A felvételi a zeneművészetibe sikerült! És ebben Neked illetve a mozgásnak is nagy szerepe volt, hiszen hihetetlen sok motivációt adtál, megtanultam a kitartást. Most szeretném egy kicsit komolyabban folytatni a mozgást. Egyik nagy álmom hogy egyszer találkozzak veled, vagy ott legyek egy edzéseden. Köszönök mindent Réka! Köszönöm a pozitivitásod, a remek kisugárzásodat!" - tette közzé