Epres Panni fotót mutatott ritkán látott lányáról, Barkáról

Epres Panni lány Benedek Tibor család anya balerina balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán tölt fel közösségi oldalára fotót gyermekeiről Epres Panni, ám most kivételt tett. Megmutatta lányát, Barkát. 

Az Operaházból tett közzé képet Epres Panni, melyen ritkán látott lánya, Barka látható.

Nem túl gyakran tölt fel képet gyermekeiről a volt modell édesanya, ám most megmutatta, hogy kislánya milyen csodás balerina. Barka épp a levegőben mutat be egy spárgát, Epres Panni pedig a hashtagek között azt is tudatta követőivel, hogy milyen büszke édesanya.

#barka #kisballerinám #egyikmindenem #édespipim ♥️ #büszkemamavagyok #benedeknévagyok

Epres Panni (@eprespanni) által megosztott bejegyzés,

Lizzie Borden, aki szinte bizonyosan megölte szüleit, mégis felmentették (18+)http://www.life.hu/csalad/20180702-egy-megtort-lany-aki-megolte-szuleit-megis-felmentettek-18.htmlAdott egy fiatal nő, akit különös kegyetlenséggel elkövetett kettős gyilkossággal vádoltak. Kövesd végig Lizzie Borden történetét, és döntsd el, hogy szerinted képes lehetett-e a törékeny fiatal nő 30 fejszecsapással végezni édesapjával és mostohaanyjával. CsaládOrigoFoci vb: Haza kell utazzon a focista, ha gyereke születik?http://www.life.hu/csalad/20180704-andreas-granqvist-felesege-a-foci-vebe-ideje-alatt-szult.htmlAndreas Granqvist második gyermeke kedden, a Svájc elleni 1:0-s győzelem napján született meg, a svéd csapatkapitány azonban egyelőre nem tarthatja karjaiban kisbabáját. A focista ugyanis úgy érezte, Oroszországban most nagyobb szükség van rá, így nem utazott haza a családjához. Vajon igaza van? Család--A szépséghibák iránti intoleranciát a rajzfilmeken keresztül neveljük bele a gyermekeinkbehttp://www.life.hu/csalad/20180701-a-tokeletesseg-hajszolasat-a-sztereotipiakat-a-rajfilmek-kozvetitik.htmlA jó tündér mindig fiatal és gyönyörű, a gonosz boszorkány pedig öreg és csúnya. Milyen üzenetet közvetítenek hát a mesefilmek? Azt, hogy a külső minden esetben a belső tulajdonságokra utal. Pedig ezt nem lenne szabad ennyire leegyszerűsíteni. CsaládOrigoHarmincas szinglik és az internetes társkeresők - Interjúhttp://www.life.hu/csalad/20180628-harmincas-szinglik-es-az-internetes-tarskereso-oldalak-interju.htmlTársat találni a harmadik X-en túl nem egyszerű feladat. A lehetőségek a kor előrehaladtával egyre szűkülnek. A kortársak többsége már családot alapított, gyermeket nevel, kapcsolatban él. A biológiai óra könyörtelenül ketyeg. Egy 35 éves nő, nevezzük Csengének, most őszintén vallott a társkeresés buktatóiról és kellemes meglepetéseiről. CsaládOrigoFoci vb: Özil már a barátnőjével nyaral - Mindenki kiakadt!http://www.life.hu/csalad/20180703-mesut-ozil-santorinin-nyaral-a-baratnojevel-a-foci-vb-utan.htmlIsmét Mesut Özilre, a német válogatott játékosára haragszik a fél világ. Pár nappal azután, hogy a világbajnoki címvédő Nationalelf elszenvedte történelme eddigi legnagyobb égését, és a csoportjából sem jutott tovább, a csapat kulcsembere boldogan szelfizett szerelmével. Család--Cuki fotót posztolt gyermekeiről Farkasházi Rékahttp://www.life.hu/csalad/20180703-cuki-fotot-posztolt-gyerekeirol-farkashazi-reka.htmlFarkasházi Réka megmutatta egy hónapos kislányát: a tündéri Tamara épp nővére karjaiban szundikál. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.