Felbukkant Klapka György eltitkolt unokája

Fotó: Nagy Attila [origo] -
eltitkolt gyerek Klapka György unoka család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült Klapka György eltitkolt unokája: Dani 28 éves és DNS-teszttel is bizonyította, hogy vér szerint is az Aranyember családjához tartozik.

Klapka György fiát nemrég megkereste a 28 éves Dani, aki közölte vele, hogy ő a fia. Hamarosan kiderült, a fiú igazat mondott, DNS-teszt igazolta az apaságot. Ifj. Klapka György nem lepődött meg a megkeresésen, tudott róla, hogy az egykori szőke titkárnő teherbe esett tőle, ugyanakkor abban a tudatban élt, hogy a babát végül elvetette a nő.

Huszonnyolc éve a fiú anyja tényleg mondta nekem, hogy terhes, de arra jutottunk, nem állunk készen arra, hogy közösen neveljünk fel egy gyermeket, hiszen nem volt tervezve. Közös döntést hoztunk, én pedig kerestem orvost és a műtét költségeiről is gondoskodtam, de úgy tűnik, az utolsó pillanatban nem tudta megtenni. Kilépett a cégtől, majd eltűnt, azóta nem találkoztam vele" – nyilatkozta a férfi a Blikknek.

Klapka Györgynek újabb unokája került elő Fotó: Nagy Attila [origo]

A család egyébként nagyon örül Dani felbukkanásának, a három lánytestvér is boldogan fogadta őt.

Dani nagyon kedves és rendes fiú. A nagylányommal, Almával vette fel először a kapcsolatot, és már neki is nagyon szimpatikus volt. A lányok örülnek, hogy egy fiútestvérük is van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.