Kiszel Tünde szelfi nyaralás Hunyadi Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde és lánya, Donatella Olaszországban nyaraltak. A közös utazás mellett a ruhatárukat is teljesen összehangolták...

Donatella és Kiszel Tünde Olaszországban töltötték szabadságukat, ahonnan csak úgy ontották magukból a szexi szelfiket. Tünde a bikinis, mellfókuszú fotók mellett azt is megmutatta, hogy bizony ő is felveheti azt, amit tizenéves lánya.

A naptárdíva is egy ultrarövid overállt öltött, akár csak Donatella. Büszkén meg is mutatták közösségi oldalaikon, hogy összeöltöztek.

Király Viktor megmutatta kedvesét, Anitát bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-kiraly-viktor-megmutatta-kedveset-anitat-bikiniben.htmlKirály Viktor és szerelme, Anita egy kicsit süttették magukat a napon. A lány csodásan fest bikiniben. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs bombázókkal bulizik a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-dzsudzsak-balazs-bombazokkal-bulizik-a-balatonnal.htmlDzsudzsák Balázs úgy tűnik, imádja a Balatont, most is ott bulizik. Gyönyörű hölgyek társaságában kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi házassági évfordulót ünnepel, de nem nősül újrahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-galambos-lajos-alias-lagzi-lajcsi-hazassagi-evfordulot-unnepel-de-nem-nosul-ujra.htmlGalambos Lajos és felesége az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen mentek keresztül. Szövetségük viszont erősebb mint valaha. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKelemen Anna megmondta, mit ne mondjanak a nők meccsnézés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-kelemen-anna-megmondta-mit-ne-mondjanak-a-nok-meccsnezes-kozben.htmlLegújabb videójában Kelemen Anna nőtársainak ad tanácsokat arra vonatkozóan, hogy mit ne mondjanak, amikor a párjuk éppen a foci-vb meccseit nézi. TV + Sztárok--Az edzőteremből posztolt Szandi: csupa izom a testehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-az-edzoterembol-posztolt-szandi-csupa-izom-a-teste.htmlSzandi ismét megmutatta, hogy 41 évesen, három gyermek után is bomba teste van. TV + SztárokOrigoSzepesi Niki, az Én, a szexmániás szerzője boldog párkapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-szepesi-niki-az-en-a-szexmanias-szerzoje-maganeleterol-meselt.htmlAz önéletrajzi ihletésű regény, az Én, a szexmániás szerzője, Szepesi Nikolett úszónő elárulta, hogyan él most, mivel foglalkozik. Beszélt a könyv utóéletéről és párkapcsolatáról is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.