Neymart a világsajtó jelenleg szídja, mint a bokrot. Kiszámolták, hogy eddig összesen 14 percet töltött a földön, a róla készült mémek pedig ellepték az internetet. Most viszont egy pozitív hír is napvilágot látott róla, méghozzá, hogy kisfiával, David Lucca da Silvával készült a ma esti meccsre.

Mit tudunk Neymar kisfiáról?

Neymar kisfiával, David Lucca da Silvával edzett SzocsibanForrás: AFP/Nelson Almeida

Úgy tudni, David Lucca da Silva 2011. augusztus-24-én látta meg a napvilágot. Édesanyja Carolina Dantas, aki 17 évesen hozta világra őt, Neymarral való kapcsolata azonban nem sokkal ezután megromlott.

Neymar kisfiával, David Lucca da SilvávalForrás: Agęncia Estado/Copyright © Agęncia Estado. Todos os direitos reservados/Wilton Junior

Most kivel jár Neymar?

A kapcsolat nem volt hosszú, a pici születése után Carolina és Neymar hamar különváltak. A sztárfocista ezután jött össze Bruna Marquezine brazil színésznővel, majd 2014 februárjában szakítottak. Azóta többször összejöttek, majd ismét különváltak, jelenleg azonban újra egy párt alkotnak.

Kisfia ott van Neymarral OroszországbanForrás: AFP/Nelson Almeida

Kisfia elkísérte Neymart Oroszországba, a napokban pedig a csapat egyik edzésén is részt vett, ahol ezek a cuki képek készültek róla.

Neymar kisfia nagyon édesForrás: Agęncia Estado/Copyright © Agęncia Estado. Todos os direitos reservados/Wilton Junior