Foci vb: Neymar kisfiával cukiskodott Szocsiban

Forrás: AFP/Nelson Almeida -
foci-vb 2018 foci vb 2018 David Lucca da Silva Neymar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neymart a világsajtó jelenleg szídja, mint a bokrot. Kiszámolták, hogy eddig összesen 14 percet töltött a földön, a róla készült mémek pedig ellepték az internetet. Most viszont egy pozitív hír is napvilágot látott róla, méghozzá, hogy kisfiával, David Lucca da Silvával készült a ma esti meccsre.

Mit tudunk Neymar kisfiáról?

Neymar kisfiával, David Lucca da Silvával edzett Szocsiban Forrás: AFP/Nelson Almeida

Úgy tudni, David Lucca da Silva 2011. augusztus-24-én látta meg a napvilágot. Édesanyja Carolina Dantas, aki 17 évesen hozta világra őt, Neymarral való kapcsolata azonban nem sokkal ezután megromlott.

Neymar kisfiával, David Lucca da Silvával Forrás: Agęncia Estado/Copyright © Agęncia Estado. Todos os direitos reservados/Wilton Junior

Most kivel jár Neymar?

A kapcsolat nem volt hosszú, a pici születése után Carolina és Neymar hamar különváltak. A sztárfocista ezután jött össze Bruna Marquezine brazil színésznővel, majd 2014 februárjában szakítottak. Azóta többször összejöttek, majd ismét különváltak, jelenleg azonban újra egy párt alkotnak.

Kisfia ott van Neymarral Oroszországban Forrás: AFP/Nelson Almeida

Kisfia elkísérte Neymart Oroszországba, a napokban pedig a csapat egyik edzésén is részt vett, ahol ezek a cuki képek készültek róla.

Neymar kisfia nagyon édes Forrás: Agęncia Estado/Copyright © Agęncia Estado. Todos os direitos reservados/Wilton Junior

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.