Tücsi piercingekkel a hajában érkezett a Balaton Soundra

Forrás: Tücsi / FB -
Balaton Sound fashion week Tücsi frizura Aryee Claudia Dedei piercing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tőle szokatlanul vad szettben érkezett a Balaton Soundra Tücsi. Haját piercingek díszítették és egy falatnyi csipkés felsőt viselt. 

"Cukik vagytok, hogy ennyien írtatok a hajam miatt. Én is imádtam, mégha kicsit extrém is!" - írta Instagram-oldalára feltöltött fotójához Tücsi. Tőle szokatlanul vad stílust vett fel a Balaton Sound fesztivál idejére, haját ugyanis piercingek díszítették. Ehhez pedig egy falatnyi csipkés fekete felsőt választott, ami szexivé is tette összeállítását.

Tücsi és vőlegénye, Sofron István néhány hete alaposan megtréfálták követőiket, ugyanis esküvői ruhában táncoltak, amihez azt írták: Mr és Mrs Sofron. Mindenki arra következtetett a posztból, hogy titokban megesküdtek, majd néhány nappal később leleplezték magukat és elárulták, hogy csupán egy esküvői magazin felkérésére öltöztek menyasszonynak és vőlegénynek. A saját nagy napjuk még várat magára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.