Ez a trend is visszatért a 90-es évekből! Így hordják a sztárok a biciklis nadrágot

biciklis nadrág kim kardashian 90-es évek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 80-as, 90-es évek rengeteg stílusjegye és ikonikus ruhadarabja, kiegészítője jött vissza a divatba az elmúlt időkben. A chokertől kezdve az övtáskáig, legutóbb pedig a holdjáró Buffalo visszatéréséről számoltunk be. Ezúttal a biciklis nadrág sokkolt minket, amit a sztárok újra divatba hoznának. 
  • Kim Kardashian már 2016-ban kacsintgatott a biciklis nadrág felé, meglehetősen emlékezetes maradt a piros magassarkúval és fémelemekkel kombinált bőrkabátos outfitje. Legalább ennyire feledhetetlen a már idén viselt Yeezy nadrág és kapucnis pulóver magassarkúval és Gucci bőrkabáttal.
Kim Kardashian Forrás: Northfoto
  • Egy Disneylandben tett látogatás alkalmával Kim a sportos stílussal is bemutatta a biciklis nadrág viselését, nem sokkal később pedig már piros nadrágban, magassarkúban kapták lencsevégre a fotósok.
Kim Kardashian Forrás: Northfoto
  • Természetesen a család többi tagja is kipróbálta az új trendet. Kendall Jenner melegítőfelsővel és magassarkúval kombinálta a biciklis nadrágot, Kourtney Kardashian pedig egy farmer zakóval és szintén magassarkúval.
Kendall Jenner és Kourtney Kardashian Forrás: Northfoto
  • Bella Hadid a vagányabb és az elegánsabb vonallal is próbálkozott. Viselte crop toppal és hátizsákkal, illetve zakóval, franciás stílusban is. Mindkét outfithez magassarkút választott.
Bella Hadid Forrás: Northfoto
  • Kaia Gerberről a FentyxPuma új kollekciójának fotózásán készült ez a kép, ezek szerint Rihanna is nagy rajongója a biciklis nadrágnak. Itt egyértelműen sportruházatnak tűnik, mégis fehér bokacsizmát adtak Cindy Crawford lányára. Habár az eddig látottak alapján a sportosan elegáns vonal a legtrendibb, Emily Ratajkowski villantott egy fehér sportcipős outfitet is.
Kaia Gerber és Emily Ratajkowski Forrás: Northfoto

Bejön a biciklis nadrág?

Az 5 legdurvább nyári divatbakihttp://www.life.hu/trend/20180628-divatbakik-amiket-kerulj-el-nyaron.htmlMinden évszaknak megvannak a jellegzetes divatbakijai, de a nyári időszak különösen alkalmas a ízléstelen és rémes divatbakik megvalósítására. Mutatjuk, hogy miket érdemes elkerülni. TrendOrigoHa unod a virágmintákat, jöhetnek a gyümölcsök: bazárhttp://www.life.hu/trend/20180628-ha-unod-a-viragmintakat-johetnek-a-gyumolcsok-bazar.htmlA virágos, printelt ruhák évek óta minden tavaszi-nyári szezonban visszatérnek, de nem ez az egyetlen minta, amivel megélhetjük a vibráló életérzést. Ha valami újdonságot vinnél a ruhatáradba, keresd a gyümölcsöket! TrendOrigo5 kedvenc fesztiválholmink magyar tervezőktőlhttp://www.life.hu/trend/20180626-ot-kedvenc-fesztivalholmink-magyar-tervezoktol.htmlA nyár a szabadság, az örömteli felszabadulás, a gondtalanság időszaka. Egy fesztiválon ez még inkább érvényes. Most megmutatjuk, melyek azok a magyar tervezős ruhák és kiegészítők, amelyek tökéletesen passzolnak ehhez az életérzéshez. TrendOrigo7 feledhetetlen hajtrend a világtörténelembőlhttp://www.life.hu/trend/20180612-feledhetetlen-hajtrendek-a-a-vilagtortenelembol.htmlOlyan frizuratrendeket szedtünk össze, amelyeket valószínűleg soha nem fogunk elfelejteni: a történelemkönyvekből ismert Csing-dinasztia copfjaitól gyerekkorunk kedvencéig, a Bundesliga-frizuráig. Mutatjuk őket! TrendOrigoOmbre körmök unikornis színekben: készítsd el, imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20180615-ombre-unikornisos-kormok-nyarra.htmlHa szeretnél egy igazán izgalmas nyári manikűrt, akkor ezt az ombre festést kell kipróbálnod. A legjobb benne, hogy sokféle stílusban el lehet készíteni, lehet pasztell vagy neon, ráadásul bármilyen színek és árnyalatok. De az unikornislázat is meglovagolhatod. Mutatjuk, hogyan! TrendOrigoA kávé igazi szépítőszer: arcpakolásként, de narancsbőr ellen is csodafegyverhttp://www.life.hu/trend/20180608-kulsoleg-is-hasznalhatod-a-kave-igazi-szepitoszer.htmlNemcsak a reggeli, gőzölgő, illatával hívogató kávé tesz jót a testnek és a léleknek. A kávé ugyanis szépségápolásra is kiválóan alkalmas, sőt, kifejezetten ajánlott erre is használni, mert csodákra képes. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.