A hét legizgalmasabb eseménye a divat szempontjából is Lajos herceg keresztelője volt. A vörös szőnyegen mindeközben az uborkaszezon volt jellemző.

  • Látványos szabások

Nem sok vörös szőnyeges eseményről tudunk ezen a héten beszámolni, de még ezen a kevéske rendezvényen is volt egy-két látványos outfit. Kylie Minogue a spanyol Vogue 30. születésnapjára vette fel ezt a zöld miniruhát, aminek a színét imádtuk, de a szabását már kevésbé. Michelle Monaghan a Mission Impossible új részének premierjén egy áttört mintákkal díszített, igazán kellemes szabású ruhát viselt, kár, hogy ez a dekoltázs ennyire előnytelenül állt neki.

Kylie Minogue és Michelle MonaghanForrás: Getty Images
  • Egy farmer két élete

Idén nyáron is nagy trend a farmer, és elsősorban nem a skinny, hanem a bővebb szabás. Egy magasderekú, mom jeans fazont viselt Dakota Johnson, ráadásul kétféle stílusban is megmutatta, hogyan kell jól viselni. A magassarkúval, vállra húzott felsővel és a lapos cipővel, crop toppal kombinálva is imádtuk. 

Dakota JohnsonForrás: Northfoto
  • A menyasszony, Hailey Baldwin 

A hét egyik legnagyobb híre, hogy Justin Bieber eljegyezte modell barátnőjét, Hailey Baldwint. Azóta méginkább rájuk tapadtak a lesifotósok, és megörökítik a fiatalok minden pillanatát. Mindeközben néhány jó kis street style fotót is lőttek a modellről, aki sportos outfitekben rótta New York utcáit. A minap cikkeztünk arról, hogy a biciklis nadrág visszatért a divatba, és Hailey máris villantott egy elég menő Alexander Wang példányt. Hosszú combjait később shortban is megvillantotta.

Hailey BaldwinForrás: Northfoto