Ez a trend is visszatért a 90-es évekből! Így hordják a sztárok a biciklis nadrágot

biciklis nadrág kim kardashian 90-es évek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 80-as, 90-es évek rengeteg stílusjegye és ikonikus ruhadarabja, kiegészítője jött vissza a divatba az elmúlt időkben. A chokertől kezdve az övtáskáig, legutóbb pedig a holdjáró Buffalo visszatéréséről számoltunk be. Ezúttal a biciklis nadrág sokkolt minket, amit a sztárok újra divatba hoznának. 
  • Kim Kardashian már 2016-ban kacsintgatott a biciklis nadrág felé, meglehetősen emlékezetes maradt a piros magassarkúval és fémelemekkel kombinált bőrkabátos outfitje. Legalább ennyire feledhetetlen a már idén viselt Yeezy nadrág és kapucnis pulóver magassarkúval és Gucci bőrkabáttal.
Kim Kardashian Forrás: Northfoto
  • Egy Disneylandben tett látogatás alkalmával Kim a sportos stílussal is bemutatta a biciklis nadrág viselését, nem sokkal később pedig már piros nadrágban, magassarkúban kapták lencsevégre a fotósok.
Kim Kardashian Forrás: Northfoto
  • Természetesen a család többi tagja is kipróbálta az új trendet. Kendall Jenner melegítőfelsővel és magassarkúval kombinálta a biciklis nadrágot, Kourtney Kardashian pedig egy farmer zakóval és szintén magassarkúval.
Kendall Jenner és Kourtney Kardashian Forrás: Northfoto
  • Bella Hadid a vagányabb és az elegánsabb vonallal is próbálkozott. Viselte crop toppal és hátizsákkal, illetve zakóval, franciás stílusban is. Mindkét outfithez magassarkút választott.
Bella Hadid Forrás: Northfoto
  • Kaia Gerberről a FentyxPuma új kollekciójának fotózásán készült ez a kép, ezek szerint Rihanna is nagy rajongója a biciklis nadrágnak. Itt egyértelműen sportruházatnak tűnik, mégis fehér bokacsizmát adtak Cindy Crawford lányára. Habár az eddig látottak alapján a sportosan elegáns vonal a legtrendibb, Emily Ratajkowski villantott egy fehér sportcipős outfitet is.
Kaia Gerber és Emily Ratajkowski Forrás: Northfoto

Bejön a biciklis nadrág?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.