Hamarosan megszületik Németh Dorottya kétszeres fitneszvilágbajnok kisfia

Németh Dorottya világbajnok fitnesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Dorottya kétszeres világbajnok fitneszmodell az Ez Zsír! magazinban beszélt várandósságáról. Azt is elárulta, melyek voltak a legnehezebb pillanatok.

Dorottyának hároméves kora óta a sport az élete. Ma már inkább személyi edzőként tevékenykedik, korábban azonban kétszer is a világbajnoki dobogó legtetejére állt fitneszmodellként. Hogyan élte meg teste átalakulását a terhesség alatt? Ezt is elárulta a LifeTV-nek: „Nem könnyű sportemberként és nőként sem megélni ezeket a változásokat, hogy olyan kezdünk el hízni, ahol soha életünkben nem jelentek meg zsírpárnák, most meg egyik napról a másikra ott vannak.

Dorottya az étkezéséről is mesélt, és elárulta, hogy nem híve a szélsőségeknek: "Nem vagyok annak a híve, hogy valaki szigorú diétát tartson a terhesség alatt és egy-egy fagyi se férjen bele, de a másik oldallal sem értek egyet, hogy most ide nekem 10 nutellás palacsinta. Ha megkívánok valamit, azt megeszem, de próbálom, ahogy eddig is, egészségesen elkészíteni. A fehér lisztet és a cukrot továbbra is kerülöm.”

A gyönyörű fitneszmodell arról is mesélt, hogyan élte meg a terhessége végén, hogy se órákat nem tudott tartani, és már ő sem tudott sportolni. Annak ellenére, hogy mindkettő nagyon hiányzik neki, egyáltalán nem sürgeti, hogy visszaálljon, az első hat hónapot szeretné hármasban, a családjával tölteni.

Nézd meg a teljes adást!

A titok, ami Cristiano Ronaldót a legnagyobbak közé emelte: így edz a sztárfocistahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-ez-cristiano-ronaldo-kirobbano-formajanak-titka.htmlCristiano Ronaldo kirobbanó fizikalitása, rendkívüli teherbírása nem a véletlen műve. A 33 éves világklasszis tényleg mindent megtesz azért, hogy a legjobb legyen. Ez Zsír!--20 kilót hízott várandóssága alatt Fresh Viki: így adta le a felesleget!http://www.life.hu/ez-zsir/20180709-fresh-viki-igy-fogyott-le-gyermeke-szuletese-utan.htmlGyulai Viki, vagy ahogy talán még többen ismerik, Fresh Viki volt Sarka Kata vendége vasárnap az Ez Zsír! magazinban. Viki többek között arról mesélt, hogy hány kilót szedett fel a várandósság alatt, és hogyan sikerült ezt leadnia. Ez Zsír!OrigoA Hemsworth fivérek titkai: kóstolj bele a kedvenc ételeikbe!http://www.life.hu/ez-zsir/20180628-a-hemsworth-fiverek-titkai-kostolj-bele-kedvenc-eteleikbe.htmlMitől néznek ki ilyen szívdöglesztően a Hemsworth testvérek? A szerencsés genetikán túl keményen megdolgoznak azért, hogy kihozzák magukból a legjobbat. Rendszeresen lejárnak konditerembe, és az étkezésükre is odafigyelnek. Néha egy-egy recepttel is meglepik a rajongóikat. Íme, Chris vega burgere, és Liam reggeli energetizáló smoothie-ja, amit te magad is könnyen elkészíthetsz. Ne csak a pasiddal kóstoltasd meg, mert te is imádni fogod! Ez Zsír!--Azt hitték, hogy terhes, lefogyott 50 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180629-azt-hittek-hogy-terhes-lefogyott-50-kilot-haley-hartung-kaufman.htmlKomoly traumák miatt menekült az evésbe Haley Hartung-Kaufman, akit nagymamája meghökkentő szavai döbbentettek rá, hogy mennyire elvesztette a kontrollt élete felett. Olvasd el Haley történetét! Ez Zsír!OrigoBikinialak diéta nélkül: 15 tipp, amivel könnyedén menni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20180628-bikinialak-dieta-nelkul-tippek.htmlKéptelen vagy lemondani a kedvenc ételeidről, de a fürdőruha nem úgy áll rajtad, ahogyan szeretnéd? Vannak olyan apró módszerek, amelyek odafigyeléssel betarthatók, és máris tettél azért, hogy jobban érezhesd magadat a bőrödben. Íme, 15 tipp, hogyan hozd magadat formába a strandszezonra. Még nem késő! Ez Zsír!OrigoCsak rágón élt az anorexiás tinédzser: nézd meg, hogy alakult át, miután edzeni kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180621-amanda-kristiansen-anorexias-volt-a-sport-segitett-neki-meggyogyulni.htmlNem túlzás azt állítani, hogy csont és bőr volt az anorexiában szenvedő fiatal lány, Amanda Kristiansen. Mindössze 32 kiló volt, amikor sikerült átvennie az irányítást, és legyőzte a betegséget. Nézd meg, hogy néz ki most. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.