Erdei Zsolt magányosan tengeti a hétköznapjait fóti otthonában, ugyanis családja elköltözött, természetesen csak ideiglenesen: a Balatonon pihen a bokszoló szerelme a gyerekekkel.

Erdei Zsolt párja a gyerekekkel együtt fogta magát, és elköltözött. Persze nem kell rosszra gondolni, Madár szerelme a Balatonra vitte a csemetéket, az egykori bokszoló pedig folyamatosan ingázik Magyarország tengere és Fót között.

Kettészakadt Erdei Zsolt családja: párja a Balatonon pihen a gyerekekkel, ő pedig magára maradt FótonFotó: Csudai Sándor - Origo

„A hétvégén leutazom a családhoz, és próbálom velük töltei az időt, de van, hogy elszólít a kötelesség" – mondta Zsolt a FEM3 Caféban. Nagyon hiányoznak" – tette hozzá. Nagyobbik fia ráadásul most az édesanyjával van Németországban, akit szintén nagyon hiányol Zsolt. Azt is elárulta, hogy szerencsére mindannyian jól vannak, a kis Vilike is, aki koraszülöttként jött a világra„Igazi kis vasgyúró lett az elmúlt évben. Május 18-án volt az egyéves születésnapja. 12 kiló, jól termett, jó húsban van, úgyhogy imádnivaló kölyök, aki igazi Buddha" - árulta el Zsolt.