Súlya felétől megszabadult a 49 éves Natalie King: most úgy néz ki, mint egy Barbie

Forrás: NORTHFOTO -
fogyás Barbie átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sütiken és gyorskajákon élt a 49 éves fodrász, de megelégelte kinézetét: lefogyott, és most úgy néz ki, mint egy bombázó. 

Valamivel több, mint 165 kilót nyomott Natalie King, amikor már az utcára sem volt hajlandó kimenni, de mára rá sem lehet ismerni. Drámai átalakuláson esett át, testére eddig több mint 2 millió forintot költött. A brit fodrász imádata tárgyához, vagyis Barbie-hoz akart hasonlítani, és sikerült is neki!

Így nézett ki fogyása és a műtétek előtt Forrás: NORTHFOTO

Súlya több mint felétől megszabadult, átesett egy mellműtéten, de a száját is feltöltötte, ahogy az arcát is, és magabiztosabb, mint valaha. „Sokan mondják, hogy Pamela Andersonra hasonlítok. Gyűlöltem azt, ahogy kinéztem a műtétek előtt, nem is mertem kilépni a házból, de most alig várom, hogy kimozduljak. Észrevétlenül híztam meg, csomó gyorskaját és sütit ettem. Lassúnak és fáradtnak éreztem magam, nem akartam sehová menni, még a lépcsőzés is fárasztó volt" – mondta a Daily Mailnek a 49 éves nő, aki ma már modellként is dolgozik.

Így néz ki most Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.