Kiderült, hogy Kucsera Gábornak és Tápai Szabinának kislánya vagy kisfia lesz

Forrás: TV2/Mokka -
kisfiú Tápai Szabina Kucsera Gábor kislány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novemberben bővül Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja, és már az is kiderült, hogy ezúttal kislányuk, vagy kisfiuk születik majd. 

Van még néhány hónapja Kucsera Gábornak és Tápai Szabinának, hogy mindenre felkészüljenek, hiszen csak novemberben érkezik hozzájuk a legújabb családtag, akit már nagyon várnak. Végre az is kiderült, hogy rózsaszín vagy kék ruhácskákat kell vásárolniuk!

Kiderült, hogy kisfiú vagy kislány érkezik a családba Forrás: TV2/Mokka

Ezúttal kislánnyal bővül a családjuk, a hírt Szabin telefonon közölte férjével, aki azóta már megbarátkozott a gondolattal. "Örülök, hogy azt is megtapasztalhatom, milyen az, amikor egy csacsogó kislány vesz le a lábamról. Biztosra veszem, a fiam mellett ő lesz a második szerelmem. És persze Szabina is felállhat a dobogó harmadik fokára" - mondta a Story Magazinnak Kucsera Gábor.

Torznak született, szülei elhagyták, orvosai lemondtak róla, de ő mindenkire rácáfolthttp://www.life.hu/csalad/20180717-jono-lancaster-torznak-szuletett-szulei-eldobtak-de-ma-motivacios-trenerkent-el.htmlVannak olyan beteg emberek, akiknek bár minden okuk meglenne arra, hogy megkeseredettek legyenek, mégis példaként állnak egészséges társaik előtt. Optimizmusuk, életfilozófiájuk egyszerre lenyűgöző és inspiráló. Készítettünk már interjút Nick Vujiciccsal, aki kezek és lábak nélkül született, most pedig egy furcsa arcrendellenességgel élő brit fiatal férfi történetét mutatjuk be. CsaládOrigoKulcsár Edina megmutatta babája ultrahangfotójáthttp://www.life.hu/csalad/20180718-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-megmutatta-babaja-ultrahangfotojat.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti nyár végére várja a kis Medox érkezését. A szépségkirálynő a legutóbbi ultrahangos vizsgálaton készült fotót osztotta meg Instagram-oldalán követőivel. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoErdei Zsolt családja leköltözött a Balatonra: Madár magára maradt http://www.life.hu/csalad/20180718-erdei-zsolt-csaladja-lekoltozott-a-balatonra-madar-magara-maradt.htmlErdei Zsolt magányosan tengeti a hétköznapjait fóti otthonában, ugyanis családja elköltözött, természetesen csak ideiglenesen: a Balatonon pihen a bokszoló szerelme a gyerekekkel. Család--Két kutya, akik végigkísértek egy otthonszülést: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180715-otthonszules-ket-kutya-segitett-az-anyanak-vajudni-fotok.htmlA szülés már önmagában is igen sok kérdést felvet, rengeteg véleményütközést idéz meg. Amikor azonban egy várandós nő úgy dönt, hogy gyermekét nem kórházban szeretné megszülni, szinte minden esetben számtalan kéretlen aggódással és tanáccsal szembesül. Nos, ha hiszed, ha nem, az otthonszülést is lehet „tetézni": elég hozzá egy kutya, vagyis kettő. CsaládOrigoMadonnát hat gyermekével együtt fotózták Afrikábanhttp://www.life.hu/csalad/20180717-madonnat-hat-gyermekevel-egyutt-fotoztak-afrikaban-malawi.htmlHat gyermekével együtt fotózták Madonnát Malawiban. Család--Megszületett Nyári Dia kisbabája: fotóval tudatta az örömhírthttp://www.life.hu/csalad/20180717-megszuletett-nyari-dia-kisbabaja-fotoval-tudatta-az-oromhirt.htmlNyári Dia életet adott kisfiának, aki a Zétény Bertalan nevet kapta szüleitől.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.