Péterfy Bori megmutatta kisfiát: fotó

Forrás: redlemon -
Péterfy Bori kisfia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péterfy Bori nagyon ritkán mutat fotót kisfiáról, de most megörvendeztette rajongóit: így néz ki Doma. 

Péterfy Bori énekesnő 2011-ben adott életét kisfiának, akit nem sokszor mutat meg közösségi oldalán. Nemrég azonban kivételt tett, így végre az énekesnő rajongói is láthatják, milyen nagyfiú lett már a kicsi Domából. Bori egy siklóval a kezében fotózta le fiát, így az is egyértelmű, hogy belevaló gyerekké cseperedett.

Péterfy Bori & Love Band (@peterfybori) által megosztott bejegyzés,

Torznak született, szülei elhagyták, orvosai lemondtak róla, de ő mindenkire rácáfolthttp://www.life.hu/csalad/20180717-jono-lancaster-torznak-szuletett-szulei-eldobtak-de-ma-motivacios-trenerkent-el.htmlVannak olyan beteg emberek, akiknek bár minden okuk meglenne arra, hogy megkeseredettek legyenek, mégis példaként állnak egészséges társaik előtt. Optimizmusuk, életfilozófiájuk egyszerre lenyűgöző és inspiráló. Készítettünk már interjút Nick Vujiciccsal, aki kezek és lábak nélkül született, most pedig egy furcsa arcrendellenességgel élő brit fiatal férfi történetét mutatjuk be. CsaládOrigoKiderült, hogy Kucsera Gábornak és Tápai Szabinának kislánya vagy kisfia leszhttp://www.life.hu/csalad/20180719-kiderult-hogy-kucsera-gabornak-es-tapai-szabinanak-kislanya-vagy-kisfia-lesz.htmlNovemberben bővül Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja, és már az is kiderült, hogy ezúttal kislányuk, vagy kisfiuk születik majd. CsaládOrigoKulcsár Edina megmutatta babája ultrahangfotójáthttp://www.life.hu/csalad/20180718-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-megmutatta-babaja-ultrahangfotojat.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti nyár végére várja a kis Medox érkezését. A szépségkirálynő a legutóbbi ultrahangos vizsgálaton készült fotót osztotta meg Instagram-oldalán követőivel. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoErdei Zsolt családja leköltözött a Balatonra: Madár magára maradt http://www.life.hu/csalad/20180718-erdei-zsolt-csaladja-lekoltozott-a-balatonra-madar-magara-maradt.htmlErdei Zsolt magányosan tengeti a hétköznapjait fóti otthonában, ugyanis családja elköltözött, természetesen csak ideiglenesen: a Balatonon pihen a bokszoló szerelme a gyerekekkel. Család--Két kutya, akik végigkísértek egy otthonszülést: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180715-otthonszules-ket-kutya-segitett-az-anyanak-vajudni-fotok.htmlA szülés már önmagában is igen sok kérdést felvet, rengeteg véleményütközést idéz meg. Amikor azonban egy várandós nő úgy dönt, hogy gyermekét nem kórházban szeretné megszülni, szinte minden esetben számtalan kéretlen aggódással és tanáccsal szembesül. Nos, ha hiszed, ha nem, az otthonszülést is lehet „tetézni": elég hozzá egy kutya, vagyis kettő. CsaládOrigoMadonnát hat gyermekével együtt fotózták Afrikábanhttp://www.life.hu/csalad/20180717-madonnat-hat-gyermekevel-egyutt-fotoztak-afrikaban-malawi.htmlHat gyermekével együtt fotózták Madonnát Malawiban. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.