Megszületett a kétszeres világbajnok fitneszmodell, Németh Dorottya kisfia

Forrás: Thinkstock -
Születés Németh Dorottya kisfiú anya fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres világbajnok fitneszmodell hete soha ilyen csodásan még nem indult: megszületett a kisfia.

Németh Dorottya kétszeres világbajnok fitneszmodell nem várt egy percet sem azzal, hogy elárulja a legörömtelibb hírt, amely mostanában történt vele. Instagram-oldalán rögtön bejelentette követőinek hogy megszületett első gyermeke. A modell természetesen egy kép kíséretében osztotta meg az örömteli hírt, és azt is elárulta, hogyan hívják a kisfiút: Zerindnek nevezték el.

Lengyel Dorottya (@nemethdorottyafitness) által megosztott bejegyzés,

A gyereknevelés és az anyai megítélés sarkalatos pontja: a szoptatáshttp://www.life.hu/csalad/20180720-a-gyerekneveles-es-az-anyai-megiteles-sarkalatos-pontja-szoptatas.htmlA XXI. század hajnalán, a magának egyre nagyobb teret követelő liberalizmus beköszöntével még mindig óriási vitákat kavar a legősibb anyai viselkedés, azaz a gyermekünk táplálása. Az, hogy ez éppen anyatejjel, cumisüvegből, tápszerrel, néhány hétig vagy évekig esetleg nyilvánosan történik, sok embernél csapja ki a biztosítékot. CsaládOrigoMadeleine McCann eltűnése: a szülők csak fedősztorinak használják?http://www.life.hu/csalad/20180723-madeleine-mccann-eltunese-a-szulok-csak-fedosztorinak-hasznaljak.htmlMaddie McCann eltűnése több mint egy évtizede rejtély, egyesek szerint azonban nem akkora titok, hogy mi történhetett, csak senki nem meri kimondani. Család--Rúzsa Magdi elárulta, tudatosan tervezik férjével a kisbabáthttp://www.life.hu/csalad/20180723-ruzsa-magdi-elarulta-tudatosan-tervezik-ferjevel-a-kisbabat.htmlRúzsa Magdi kirobbanó formában van, rengeteget koncertezett az elmúlt években, ám július 28-a után két évig nem láthatja a budapesti közönség. Család--Internetes zaklatás áldozata lett az Instagramon egy 10 éves kislányhttp://www.life.hu/csalad/20180720-internetes-zaklatas-aldozata-lett-az-instagramon-egy-10-eves-kislany-anglia.htmlTe mit tennél, ha az interneten találnál egy bejegyzést, melyben gyermeked külsejéről lehet szavazni? „Csúnya, vagy sem?” Ezt a kérdést egy 10 éves kislány fotója alá írták kortársai. CsaládOrigoHét dolog, amit érdemes átgondolni, mielőtt nevet adsz a gyereknekhttp://www.life.hu/csalad/20180722-het-dolog-amit-erdemes-atgondolni-mielott-nevet-adsz-a-gyereknek.htmlÖsszeszedtük, mire érdemes figyelni akkor, amikor nevet választunk születendő gyermekünknek. CsaládOrigoA rajongók úgy vélik: Beyoncé terheshttp://www.life.hu/csalad/20180719-a-rajongok-ugy-velik-beyonce-terhes.htmlEurópában turnézik Beyoncé és Jay Z. A rajongók közül pedig többen úgy vélik, hogy az énekesnő ismét gyermeket vár. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.