Így szabadulj meg a hasi zsírtól gyorsan

Forrás: Shutterstock -
zsír has súlyfelesleg egészséges életmód edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű, de igenis meg lehet szabadulni a hasi zsírtól. Csak rendszeres testmozgás és kitartás kell hozzá.

Hiába a sokféle diéta, a hasi zsírt csak nagyon nehezen lehet eltűntetni. Nem lehetetlen azonban: amellett, hogy odafigyelünk az étkezésünkre, rendszeres testmozgás is kell hozzá.

A Popsugar azt ajánlja, mindenképp mellőzzük az extrém diétákat, és ne sanyargassuk magunkat. Naponta fogyasszunk legalább 1200 kalóriát, ennyi kell ugyanis az agyunk és a szervezetünk megfelelő működéséhez.

Ha minél több kalóriát szeretnénk elégetni, válasszunk magas intenzitású aerobikedzéseket, amit kombinálhatunk erősítő edzésekkel.

Hasznos tippek, ha meg akarsz szabadulni a hurkáktól Forrás: Shutterstock

Bár sokan nem foglalkoznak vele eléggé, fogyassz minél magasabb rosttartalmú ételeket, ez ugyanis elősegíti a zsírvesztést.

Ne feledkezz meg a szénhidrátokról sem, fogyassz babot, lencsét és zöld banánt, amelyek meggyorsítják az anyagcserét.

Emellett hanyagold a feldolgozott élelmiszereket, próbáld minimalizálni a stresszet az életedben és aludj rendszeresen 8 órát.

Rubint Réka apró bikiniben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-rubint-reka-apro-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlRubint Réka megmutatta, hogy ő még 40 évesen is dögös: bikiniben villantotta meg alakját. TV + SztárokOrigoPintér Adrienn megmutatta fenekét követőinek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-pinter-adrienn-megmutatta-feneket-kovetoinek-foto.htmlAda megörvendeztette férfi követői egy szexi fotóval, hátulról mutatta meg magát, és csinos fenekét. TV + Sztárok--Beperli az RTL Klub Urbankovics Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180724-beperli-az-rtl-klub-urbanovics-juliat-a-tanar-menesztett-szereplojet.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Urbankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Az ügyben az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter is megszólalt, és azóta az is kiderült, a csatorna beperli Urbanovicsot. TV + Sztárok--Megszólalt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója Urbankovics Júlia kirúgásának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-megszolalt-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-urbankovics-julia-kirugasanak-ugyeben.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Urbankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Most az RTL Klub programigazgatója is megszólalt a nagy port kavaró ügyben. TV + SztárokOrigoMagyar sztárok, akikről nem is gondolnád, hogy egyidősek: Rúzsa Magdi és Zimány Linda is egy korosztály http://www.life.hu/sztarok/20180723-magyar-sztarok-akikrol-nem-is-gondolnad-hogy-egyidosek.htmlBár folyamatosan látjuk őket, ismerjük a nevüket és a családi hátterüket, korukkal azonban nem nagyon vagyunk tisztában. Azokat, akik már régóta forognak a köztudatban idősebbnek gondoljuk, ahogy azokat is, akik már családot alapítottak. Pedig ez nem feltétlenül állja meg a helyét: Mádai Viviennek például már van családja, ugyanakkor pontosan annyi idős, mint Lola, aki még az igazit keresi. TV + SztárokOrigoA Kerozin énekese, Axel elmondta, hogyan és miért verte meg őt apósahttp://www.life.hu/sztarok/20180723-a-kerozin-enekese-axel-elmondta-hogyan-es-miert-verte-meg-ot-aposa.htmlA Kerozin énekesét váratlanul támadta meg apósa, és kezdte el ütlegelni: kirángatta autójából, de ő verekedés helyett inkább egy cukrászdába menekült. Axel Balázséknak is elmesélte, hogyan is történt az incidens. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.