Véget ért a szőrtelenítés korszaka: a természetesség jött újra divatba

Forrás: Thinkstock -
fashion week szőrtelenítés természetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éveken keresztül minden a szőrtelenítésről szólt. Mindenki kutatta a számára megfelelő eljárást, és próbált eleget tenni az állandó, teljes csupaszságnak, de úgy tűnik, hogy ez véget érhet. A Vogue szerint ugyanis ezentúl a természetes szőrzet lesz a divat, visszatér a bozont.

A divatos nők szentírása, a Vogue a természetes szőrzet visszatérését vizionálja, és ha a Vogue ezt írja, akkor ez így is lesz. Búcsút inthetünk az állandó borotválásnak, gyantázásnak, epilálásnak vagy szőrtelenítő krémezésnek, és hagyhatjuk szabadon burjánzani a szőrzetet. Dr. Eden Fromberg nőgyógyász is azt tapasztalta, hogy egyre többen hagynak fel a csupaszítással.

Ismét a természetes szőrzet a menő Forrás: Thinkstock

„A nők egyre inkább a tudatában vannak annak, hogy a testünk sokkal több, mint egy vizuális vagy szexuális játékszer, amiket az elmúlt időszakban a kulturális normái sugalltak" – mondta a szakértő. Több híresség is lemondta már, hogy sokkal jobban kedvelik a természetességet: ilyen Lady Gaga, Cameron Diaz vagy éppen Gwyneth Paltrow. A hírek szerint pedig egyre több nő akarta visszakapni az intim szőrzetét azok közül, akik korábban végeleges szőrtelenítésen vettek részt. Amennyiben te is úgy döntenél, hogy jobb a természetes, íme, néhány tipp -írja a Daily Mail.

Trimmelj ollóval


A természetesség megőrzése mellett azért nem árt, ha néha visszanyírjuk a bozótot, ezt ollóval érdemes elvégezni.

Hámlasztás

A benőtt szőrszálak a szőrtelenítés felhagyásával is problémát okozhatnak, ezért érdemes gyakran hámlasztást végezni.

Intim tisztálkodás

A szőrben könnyebben elburjánzanak a baktériumok és a kellemetlen szagok is, ezért érdemes fokozott figyelmet fordítani a tisztálkodásra, kizárólag illatanyag nélküli, gyengéd mosakodóval.

Fektessen be egy kondicionáló olajba

A bőr megnyugtatására és a szőr ápolására érdemes megvásárolni egy kondiconáló olajat.

Pamut alsónemű

Azért, hogy a bőr szellőzni tudjon, mindenképpen fontos a pamut, nem szűk fehérneműk beszerzése.

Baddie Winkle a világ legvagányabb nagymamája: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180801-baddie-winkle-a-vilag-legvaganyabb-nagymamaja.html90 éves lett az Instagram ünnepelt sztárja, a vagány nagymama, Baddie Winkle. TrendOrigoItt az új trükk, gyorsabban szárad a körömlakkhttp://www.life.hu/trend/20180801-itt-az-uj-trukk-gyorsabban-szarad-a-koromlakk.htmlRengeteg nő lakkozza a körmét, ám a legtöbbjüknek gondot okoz kivárni, amíg megszárad a lakk. Egy kis hideg víz segítségével azonban felgyorsíthatjuk a folyamatot. Trend--Kiderült, miért nem visel nadrágot Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20180801-kiderult-miert-nem-visel-nadragot-sarolta-hercegno.htmlAzt sejteni lehet, hogy a királyi család tagjainak nagyon szigorú protokoll szerint kell élniük az életüket. Sarolta hercegnőt például még nem lehetett nadrágban látni. A szakértők most azt is elmondták, mi ennek az oka. Trend--Radics Gigi smink nélkül 10 évvel fiatalabbnak tűnik: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180801-radics-gigi-smink-nelkul-10-evvel-fiatalabbnak-tunik.htmlSmink nélkül mutatta meg arcát Radics Gigi: szinte 10 évvel fiatalabbnak néz ki, mint a többi fotóján. TrendOrigoShoppingveszély! Hogyan kerülheted el, hogy felesleges holmikat vásárolj?http://www.life.hu/trend/20180711-hogyan-kerulheted-el-hogy-felesleges-holmikat-vasarolj.htmlNem is olyan egyszerű dolog az, hogy ne vásárolj mindenféle szükségtelen dolgokat összevissza. Számtalan tényező befolyásolhat: egy vonzó kirakat, rossz időjárás, feldobott hangulat és még millió más dolog, ami felesleges pénzkiadásba verhet. Olvasd el tippjeinket, hogy mit tehetsz az átgondolatlan vásárlás ellen, és dönts saját felelősségedre. TrendOrigoKatie Holmes divatbakija: melleit nem lehetett nem néznihttp://www.life.hu/trend/20180731-katie-homes-divatbakija-melleit-nem-lehetett-nem-nezni.htmlNem tudni, miért választotta a stylist azt a ruhát Katie Holmes-nak, amit a Párizsi Divathéten viselt. Mellei furcsán buggyantak ki a ruhából, odavonzotta a tekinteteket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.