Az anyaságról vallott Rúzsa Magdi

Forrás: instagram.com/ruzsamagdolna -
Rúzsa Magdi anyaság koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Best magazinnak adott interjújában mondta el Rúzsa Magdi, hogy bár megérett az anyaságra, nem azért vonul vissza a koncertezéstől, mert gyermeket vár. Nagyon vágyik rá, hogy anyuka legyen, nem szeretné gyermek nélkül leélni az életét, de alaposan át kell gondolni, hogy mikor érkezzen a baba.

"Bennem van, hogy nagyon szeretnék (kisbabát - a szerk.), de nagyon kell figyelnem az időzítésre. Komolyan kell vennem, hogy lekötött koncerjeim vannak, és felelőséggel tartozom a megrendelőknek. Senkit sem akarok átverni, senkit sem hagyhatok cserben. Ha jön a baba, akkor szólni fogok, de nem azért jelentettük be, hogy 2020-ig nem lesz Budapesten koncertem, mert erről lenne szó, hanem azért mert egy Aréna-koncertre készülünk. Ez indokolja a szünetet. (...) Most még tombolok, de nem tudom, ez meddig fog tartani, de tele vagyok energiával, és hatalmas fordulatszámmal pörgök. El fog jönni az idő, amikor majd meg kell nyugodnom, és ebben valószínűleg fontos szerepet fog játszani az, ha édesanya leszek. Biztos vagyok benne, ez a művészetemre is nagy hatással lesz, és új inspirációkat ad majd" - mondta a lapnak Magdi.

Rúzsa Magdi tisztázta, miért vonul vissza Forrás: instagram.com/ruzsamagdolna






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.