Úgy tűnik, nem volt felhőtlen a kapcsolata Steve Jobs-nak lányával, Lisa Brennan-Jobs-szal. Lisa új könyvében mesél erről. 

Steve Jobs, az Apple alapítójának lánya, Lisa Brennan-Jobs a Harvardon végzett, jelenleg újságíróként dolgozik. Legújabb könyvében pedig feltárja, milyen volt a kapcsolata apjával. Úgy tűnik, a viszony korántsem nevezehető felhőtlennek. 

"Olyan a szagod, mint egy wc-nek" - ezt mondta Steve Jobs lányának a halálos ágyán. Az apa és lánya nagyon feszült viszonyban élt, a könyvből pedig az is kiderült, hogy Jobs sokáig nem is akarta lányaként elismerni. 

Lisának nem volt felhőtlen a viszonya apjávalForrás: lisabrennajobs.net

A The Sun cikke szerint apasági tesztet végeztettek, ám ennek hitelességét is megkérdőjelezte. Ennek ellenére egyik első kompjúterét róla nevezte el, a gép a The Lisa nevet kapta. Lisa azt is leírja a könyvben, hogy gyermekként hallotta a pletykákat arról, hogy apja új Porsche-t vesz, ahányszor csak egyet megkarcol. 

Amikor egyik este az egyik ilyen autóban ült, megkérdezte apját, hogy az egyik leselejtezett autó majd az övé lehet-e. Apja pedig így válaszolt: "Nem kapsz semmit. Megértetted? Semmit. Nem kapsz semmit."