Lisa Brennan-Jobs elmondta, milyen volt a kapcsolata apjával, Steve Jobsszal

lány család apa Lisa Brennan-Jobs kapcsolat Apple Steve Jobs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem volt felhőtlen a kapcsolata Steve Jobs-nak lányával, Lisa Brennan-Jobs-szal. Lisa új könyvében mesél erről. 

Steve Jobs, az Apple alapítójának lánya, Lisa Brennan-Jobs a Harvardon végzett, jelenleg újságíróként dolgozik. Legújabb könyvében pedig feltárja, milyen volt a kapcsolata apjával. Úgy tűnik, a viszony korántsem nevezehető felhőtlennek.

"Olyan a szagod, mint egy wc-nek" - ezt mondta Steve Jobs lányának a halálos ágyán. Az apa és lánya nagyon feszült viszonyban élt, a könyvből pedig az is kiderült, hogy Jobs sokáig nem is akarta lányaként elismerni.

Lisának nem volt felhőtlen a viszonya apjával Forrás: lisabrennajobs.net

A The Sun cikke szerint apasági tesztet végeztettek, ám ennek hitelességét is megkérdőjelezte. Ennek ellenére egyik első kompjúterét róla nevezte el, a gép a The Lisa nevet kapta. Lisa azt is leírja a könyvben, hogy gyermekként hallotta a pletykákat arról, hogy apja új Porsche-t vesz, ahányszor csak egyet megkarcol.

Amikor egyik este az egyik ilyen autóban ült, megkérdezte apját, hogy az egyik leselejtezett autó majd az övé lehet-e. Apja pedig így válaszolt: "Nem kapsz semmit. Megértetted? Semmit. Nem kapsz semmit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.