Palazzo nadrág: így hordják a sztárok

palazzo nadrág Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bőszárú nadrágok egyre inkább jönnek vissza a divatba, és habár még messze vannak attól, hogy kiszorítsák a skinnyt, létjogosultságuk már vitathatatlan. A kedvenc fazon idén a palazzo nadrág, amit még az idei nyárra is beszerezhetsz. 
  • A palazzo egyik lelkes képviselője Meghan Markle. A fekete darabot még menyasszonysága idején viselte, a fehéret pedig nem is olyan régen Wimbledonban. Kétségtelen, hogy tökéletesen passzol Meghan kifinomult és minimalista stílusához.
Meghan Markle Forrás: Getty Images, Northfoto
  • Naná, hogy Victoria Beckham is imádja palazzót. Maga is tervez bőszárú nadrágokat, és szívesen viseli is őket. Micsoda elegáns darab!
Victoria Beckham Forrás: Northfoto/Abaca
  • Szintén Wimbledonban láthattuk Meghanéhoz hasonló palazzóban Emma Watsont. Ez is egy szuper összeállítás volt kissé maszkulin stílusban.
Emma Watson Forrás: WireImage/Karwai Tang
  • Fehér színben kifejezetten szívesen viselik a sztárok a palazzót, például Cindy Crawford is, aki egy vörös szőnyeges eseményre választotta ezt az elegáns szabású nadrágot.
Cindy Crawford Forrás: Northfoto/WireImage/Stefanie Keenan
  • Karlie Kloss is fehérben viselte, viszont nem tűsarkúval. Ha valaki elég magas hozzá, alacsonyabb sarokkal vagy lapossal is viselheti.
Karlie Kloss Forrás: Northfoto/The Mega Agency
  • Gigi Hadid is tömbsarkakkal viselte ezt a szuper, csíkos palazzot. A modell stílusa kikezdhetetlen.
Gigi Hadid Forrás: Northfoto/TheImageDirect.com
  • Rita Ora oldalt csíkos, piros palazzója is nagy kedvencünk: elegáns is, laza is, tökéletes választás nyári programokhoz.
Rita Ora Forrás: Northfoto/ZUMA Press, Inc./Kristin Callahan
  • Az előzőekhez képest Emily Ratajkowski egészen más fazont választott, ugyanis fent is bő szabású volt a nadrág.
Emily Ratajkowski Forrás: Getty Images/Pascal Le Segretain
  • Jennifer Lopez sem maradt ki a palazzo őrületből, az ő választását viszont kevésbé szerettük, talán kevésbé állt jól neki, mint a többieknek.
Jennifer Lopez Forrás: Northfoto/The Mega Agency
  • Inspirálódj a boltok kínálatából!
Mango 13995 Ft (balra), Zara 9995 Ft (középen), Mango 13995 Ft (jobbra) Forrás: Mango, Zara

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.