Sziget Fesztivál Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia család Dua Lipa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia férjével, Pataki Ádámmal és lányával, Pankával bulizott a Sziget Fesztiválon. a műsorvezető egész napos forgatás után vitte lányát a vágyott koncertre. 

"Sssziget. Dua Lipa. Egész nap forgattam, de Panka erre vágyott és a rendes anyuka fáradhatatlan!" - írta Instagramra feltöltött fotóihoz Liptai Claudia.

A műsorvezető férjével, Pataki Ádámmal és lányával, Pankával érkezett a fesztiválra, majd Dua Lipa zenéjére buliztak.

"Szuper, szépek vagyok!"

"Csodaszép lánykád van!" - írták rajongói a feltöltött képekhez. Liptai egyébként egy trópusi mintás overált viselt, ami nagyon tetszett a kommentelőknek, Panka pedig egy bohókás, flamingókkal díszített rózsaszín felsőt választott a koncertre.

Aranyos családi fotót posztolt fiáról, Nátánról Istenes Bencehttp://www.life.hu/csalad/20180813-aranyos-csaladi-fotot-posztolt-fiarol-natanrol-istenes-bence.htmlA napokban született meg Istenes Bence és Csobot Adél második gyermeke, Ádin. Most egy aranyos fotót posztoltak arról, hogyn veszi birtokba a kistestvér holmiját a kis Nátán. CsaládOrigoSzabó Zsófi kisfia, Mendel már mászik, szemvizsgálatra vitték a kicsithttp://www.life.hu/csalad/20180810-szabo-zsofi-kisfia-mendel-mar-maszik-szemvizsgalatra-vittek-a-kicsit.htmlMár most igazi kis felfedező Szabó Zsófi nyolchónapos babája, Mendel. A kisfiú alig pár hete kezdett el mászni, a csinos műsorvezető azóta egy percre sem ült le. Zsófi életét teljesen megváltoztatta az anyaság, számára a legfontosabb, hogy biztonságban és egészségesnek tudhassa kisfiát. Férjével már beszerezték a sarokvédőket a házuk összes szekrényére, édesanyjával pedig szemészeti szűrővizsgálatra vitték a mindig mosolygós csöppséget. Család--Gönczi Gábor és kedvese hamarosan összeházasodnakhttp://www.life.hu/csalad/20180809-gonczi-gabor-es-kedvese-hamarosan-osszehazasodnak.htmlHamarosan 2 éves lesz Gönczi Gábor kisfia, Áron. A műsorvezető és párja, Ildikó úgy döntöttek, ideje összeházasodniuk. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMádai Vivien életét megváltoztatta az anyaság, figyel rá, hogy ne váljon unalmassáhttp://www.life.hu/csalad/20180809-madai-vivien-eletet-megvaltoztatta-az-anyasag-figyel-ra-hogy-ne-valjon-unalmassa.htmlMár négy éves Mádai Vivien kisfia, Zénó. A műsorvezető most arról mesélt, hogyan változtatta meg életét az anyaság, és hogyan rázódtak bele férjével abba, hogy csak néhány lopott óra jut nekik kettesben. Család--Családi örömhír Cooky-éknál: kisfiuk, Kevin felállthttp://www.life.hu/csalad/20180809-csaladi-oromhir-cookyeknal-kisfuk-kevin-felallt.htmlRendszeresen tölt fel közösségi oldalára Cooky aranyosabbnál aranyosabb fotókat gyermekükről, a Kevinről. Most hatalmas örömhírről számoltak be: a kis csöppség felállt. CsaládOrigoIstenes Bence életét megváltoztatta az apasághttp://www.life.hu/csalad/20180809-istenes-bence-eletet-megvaltoztatta-az-apasag.htmlHamarosan második gyermeke is megszületik Istenes Bencének és Csobot Adélnak. Az édesapa őszintén mesélt karrierjéről, és arról, hogyan változtatta meg őt az apaság. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.