Csobot Adél elárulta, milyen volt az első néhány otthon töltött éjszaka második kisfiukkal

Csobot Adél otthon Istenes Ádin szülés éjszaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Csobot Adél és Istenes Bence második kisfia, Ádin. A kétszeres anyukát és a babát már haza is engedték, Adél pedig elárulta, milyenek voltak az első otthon töltött éjszakák.

Nagyon csodálatosan zajlott minden, úgy, ahogy szerettük volna. Természetesen született meg a kisbabánk. Most már itthon vagyunk, túl a második éjszakán, és borzasztó" – mondta nevetve Adél a Mokkában.

Adél szerint az első néhány éjaszka borzasztó volt Forrás: Instagram/Istenes Bence

Imádjuk, meg szeretjük, de azért ez nem egyszerű feladat, de megbirkózunk vele, mert minden egyes pillanata csodálatos és imádjuk. De igen, én őszinte leszek, nem fogok itt köntörfalazni" – árulta el az anyuka. Arról is beszélt, Nátán hogyan fogadta a kistestvérét. „Nagyon örült, próbáltuk a lehető legjobban felkészíteni erre a helyzetre. Sokszor elmeséltük neki, hogy anya pocakjában ki lakik, és hogy egyszer majd kijön. Ő nagy szeretettel várta és fogadta" – mondta Adél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.