Brad Pitt attól retteg, hogy Angelina Jolie Angliába költöztetheti a gyerekeket

Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland -
Brad Pitt házasság válás gyerekek család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem csitul a vita Brad Pitt és Angelina Jolie között. Most attól retteghet Pitt, hogy Jolie Angliába költözteti a gyermekeiket, bár ezt az ő hozzájárulása nélkül nem tehetné meg. 

Angelina Jolie a napokban azzal támadta Brad Pittet, hogy nem fizet számára elég gyermektartást, ám a férfi ügyvédei ezt megcáfolták. 2016 óta nincs együtt a sztárpár, akiknek válása még mindig nem zárult le.

A Dailymailmost arról cikkezett, hogy Brad Pitt most attól retteg, hogy Jolie Angliába költözteti a gyerekeket, bár ezt a beleegyezése nélkül nem tehetné meg. "Nem értenek egyet semmiben. Ismét egymás torkának ugrottak" - mondta a portálnak egy bennfentes.

Angelina Jolie külföldre vinné gyermekeiket Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland

"Nem titok, hogy Angelina szeretné megszerezni a gyerekek teljes felügyeletét és külföldre költözni velük" - folytatta a forrás. Mint mondta: a színész nem akar minden alkalommal 8-9 órát repülni, ha látni szeretné a gyerekeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.