hajpakolás E-vitamin haj recept
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél erős, egészséges és hosszú hajfürtöket? Itt egy bevált recept, amit saját magad is elkészíthetsz és alkalmazhatsz.

Ha szeretnél egészséges és hosszú hajfürtöket, nem kell méregdrága hajpakolásokra költened, van egy bevált recept, amit otthon is elkészíthetsz. A Ripost szerint összetevőinek köszönhetően gyors és hatásos eredmény érhető el.

Házi hajpakolás az egészséges fürtökért Forrás: Thinkstock

Hozzávalók:

1 kapszula E-vitamin
1 ek olívaolaj
1 ek ricinusolaj
1 tk mandulaolaj
1 ek kókuszolaj
1 ek aloe vera zselé

Elkészítés:

Keverjük össze az olajakat, majd adjuk hozzá az E-vitamin kapszulát összetörve és végül az aloe vera zselét. Az így kapott krémet kend alaposan a hajadra, és masszírozd bele a fejbőrödbe is. Kösd össze a hajadat és húzz rá egy zuhanyzósapkát. Hagyd ezt a fejeden éjszakára és reggel mosd meg a hajadat, ahogy máskor is szoktad.

Műdekoltázzsal hódítanak a japán nők: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180816-mudekoltazzsal-hoditanak-a-japan-nok.htmlHa szeretnél kitűnni a tömegből és arra vágysz, hogy mindenki megbámuljon, ajánljuk a következő dizájnos pólókat, amelyeket a japánok gyártanak! TrendOrigoA 60 éves Madonna legnagyobb botrányai: születésnapi összeállítás (18+)http://www.life.hu/trend/20180814-a-60-eves-madonna-legnagyobb-botranyai.htmlHogyan máshogy emlékezhetnénk meg a pop koronázatlan királynőjének hatvanadik születésnapjáról, mint legnagyobb botrányaival. Madonna induló karrierjét még az egyház is rossz szemmel nézte, azóta persze némileg csitult az énekesnő polgárpukkasztó hajlama, de korántsem hagyta el. Hatvanévesen is ugyanaz a bevállalós díva! TrendOrigoNatasha Wagner büszkélkedhet a legarányosabb fenékkel a farmergyártók szerinthttp://www.life.hu/trend/20180815-natasha-wagner-buszkelkedhet-a-legaranyosabb-fenekkel-a-farmergyartok-szerint.htmlA 37 éves Natasha Wagner büszkélkedhet a legarányosabb testtel, legalábbis a farmergyártók szerint. TrendOrigoRúzstrendek az elmúlt száz évbőlhttp://www.life.hu/trend/20180814-ruzstrendek-az-elmult-szaz-evbol.htmlAhogy az általános divatirányzatok, vagy éppen a szemöldöktrendek, úgy változott az elmúlt tíz évtizedeiben az is, hogy milyen rúzs volt éppen a trendi. Következzenek az elmúlt száz év legdivatosabb árnyalatai. Neked melyik a kedvenced? TrendOrigoDögös fotón pózol Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20180811-dogos-foton-pozol-toth-gabi-kutyajaval-sanyival.htmlKiskutyájával, Sanyival fotózkodott Tóth Gabi. A kommentelők egy része azonban nem csupán a cukiságot díjazta a képen...Trend--A Bűbájos boszorkák színésznője, Alyssa Milano ma is csodásan festhttp://www.life.hu/trend/20180810-a-bubajos-boszorkak-szinesznoje-alyssa-milano-ma-is-csodasa-fest.htmlÚj sorozata premierjén fényképezték le a színésznőt, Alyssa Milanot, aki magyarországon is sokak kedvence. A legtöbben a Bűbájos boszorkák című sorozatban kedvelték meg. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.