A szétdobált zokni borítja ki legjobban a magyarokat, ha takarításról van szó

düh zokni harag takarítás házimunka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss felmérés szerint a magyarok többségét kiborítja a rendetlenség, szeretik, ha otthonukban rend és tisztaság uralkodik. Azt is tudni lehet, hogy a legdühítőbb számunkra az, ha valaki széthagyja a zokniját.

A magyarok közül a megkérdezettek 49 százaléka úgy nyilatkozott, hogy a takarítás kellemes időtöltés számára, és mindössze 32 százalékuk mondta azt, hogy a rendrakás pusztán esztétikai és higiéniai célokat szolgál. Kiderült, hogy a magyar lakosság igényli, hogy rend és tisztaság uralkodjon otthonában.

A magyarok szeretik a rendet Forrás: Thinkstock

Az IKEA felméréséből kiderült, hogy a magyarok alapvetően kétfajta rendetlenséget különböztetnek meg - írja a Bors. Az egyik a mindennapi rendetlenség, mely az otthon használatából adódik. Ide tartozik például egy elöl hagyott ruhadarab vagy játék. A másik csoport a nem tolerálható rendetlenség, melybe az szétdobált zokni, a mosatlannal teli mosogató, a koszos asztal vagy az állatszőrrel teli ágy tartozik.

Azt is kimutatták, hogy 3-ból 2 magyart kiborít, ha rendetlenség van a környezetében, sőt képtelenek ilyen helyzetben este aludni. A leggyakrabban említett érzések ezzel kapcsolatban a düh, a csalódottság és a frusztráció.

Búcsúzz el végleg a lakásodban ólálkodó hangyáktól, vegyszerek nélkülhttp://www.life.hu/otthon/20180812-bucsuzz-el-vegleg-a-lakasodban-olalkodo-hangyaktol-vegyszerek-mergek-nelkul.htmlAmikor kisgyerek vagy háziállat van a lakásban, nagyon nehéz tartósan megszabadulni a lakásba beköltöző rovaroktól. A hangyáktól azonban könnyen búcsút inthetsz, ráadásul nem kell semmilyen veszélyes, mérgező vegyszert sem bevetned hozzá. Kiirtás helyett, inkább bírd rá őket a távozásra. OtthonOrigoHat hegyi házikó, ahol a lélegzetelállító panoráma garantálthttp://www.life.hu/otthon/20180814-hat-hegyi-haziko-ahol-garantalt-a-lelegzetelallito-panorama.htmlTalán sehol nem érezni jobban a természet lüktető erejét, mint a hegyek között. Ha te is imádod a hegyeket, az erdőket, a természetet, akkor pontosan tudod, hogy miről beszélünk. Következzen most hat lélegzetelállító házikó a nagyvilágból, ahonnan egész nap élvezhető a panoráma. Ennél jobb feltöltődést nem is tudunk elképzelni. OtthonOrigoÍgy rendezd be a kollégiumi szobádat, hogy második otthonodként szerethesdhttp://www.life.hu/otthon/20180812-igy-rendezd-be-a-kollegiumi-szobadat-legyen-a-masodik-otthonod.htmlFelvettek, és még kollégiumi szobát is kaptál? Nagyon szerencsésnek mondhatod magad, gratulálunk! Egész biztos, már lázasan készülődsz, hogy beköltözhess, izgulsz, hogy milyen szobatársat kapsz. Korábban már bemutattuk egy amerikai kollégiumi szoba döbbenetes átalakulását, most neked segítünk, hogy biztosan jól süljön el a szeptemberi iskolakezdésed. OtthonOrigoKelemen Anna megmutatta otthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20180813-kelemen-anna-megmutatta-otthonat-video.htmlKelemen Anna megmutatta otthonát és közben azt is elmesélte, hogyan kell szexisen takarítani.Otthon--Így válassz beltéri ajtót a lakásodba!http://www.life.hu/otthon/20180810-igy-valassz-belteri-ajtot-a-lakasodba-otletek-tippek.htmlLehet egy lakás akármilyen szépen berendezve, ha a beltéri ajtók belerondítanak az összképbe. Manapság egy ajtó már nem csupán praktikai célt szolgál, fontos, hogy illeszkedjen az otthon enteriőrébe. Ebben segítünk most neked. OtthonOrigoHasznos praktikák, ha a nagy melegben is jól akarsz aludnihttp://www.life.hu/otthon/20180812-hasznos-praktikak-ha-a-nagy-melegben-is-jol-akarsz-aludni.htmlÚgy tűnik, jövő héten sem enyhül a kánikula és az otthonokban is egyre nehezebb elviselni a hőséget. Nézzük, mit tehetünk annak érdekében, hogy a lakásunkban, ágyunkban minél hűvösebb legyen! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.