Laky Zsuzsi rengeteget fogyott, elképesztően néz ki

Forrás: TV2 -
alak fogyás Laky Zsuzsi egészség sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen átalakuláson esett át a 2003-as Miss Europe cím birtokosa, Laky Zsuzsi. Legújabb fotóján látszik, hogy nagyon sokat fogyott, csodálatosan néz ki. 

Kissé kerekebb testalkattal hódított az utóbbi években a Miss Europe 2003. cím birtokosa, Laky Zsuzsi. Gyönyörű volt így is a kétgyermekes édesanya, most azonban elképesztő átalakuláson ment át.

Legutóbbi Instagramra feltöltött fotóján látszik, hogy rengeteget fogyott. Nemrégiben egy olyan képet is mutatott követőinek, melyen látszott, keményen sportol, dolgozik alakjáért.

A legújabb képen Laky Zsuzsi testhez simuló fekete nadrágot és csíkos felsőt visel, csodásan néz ki.

Rengeteget fogyott Laky Zsuzsi Forrás: TV2, Instagram/lakyzsuzsi
Elizabeth Hurley 53 évesen is tökéletes alakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180821-elizabeth-hurley-53-evesen-is-tokeletes-alakot-villantott.htmlAz 53 éves színésznő és modell, Elizabeth Hurley 53 évesen is remekül fest. Az utóbbi időben több fürdőruhás fotóval is megörvendeztette követőit, ezeken pedig elképesztő dekoltázsát is megvillantotta. Ez Zsír!--Megmutatta alakját bikiniben a 47 éves Claudia Schifferhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180821-megmutatta-alakjat-bikiniben-a-47-eves-claudia-schiffer.htmlAz olasz riviérán nyaralt Claudia Schiffer, aki egy hajón pihenve bikiniben is megvillantotta csodás alakját. Ez Zsír!--Elképesztő előtte-utána fotót mutatott Tóth Vera a fogyásárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180821-elkepeszto-elotte-utana-fotot-mutatott-toth-vera-a-fogyasarol.htmlTóth Vera fotón mutatta meg, mennyit fogyott az elmúlt két évben. A változás elképesztő. Ez Zsír!Origo14 kilót hízott Szorcsik H. Vikihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180821-14-kilot-hizott-szorcsik-h-viki.htmlSzorcsik H. Viki hízókúrájának köszönhetően 14 kilót szedett magára. Korábban szinte kórosan sovány volt, a 40 kilót is alig érte el. Ez Zsír!OrigoÍme, 10+1 egészséges életmódról szóló tanács, amely mára megdőlthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-eletmodtanacsok-amik-megdoltek.htmlBiztosan te magad is ismersz jó néhány állítást az alábbiak közül, amelyek éveken, évtizedeken keresztül tartották magukat. Egészen addig, amíg a tudományos kutatók be nem bizonyították az ellenkezőjét. Itt az ideje, hogy te is tisztán láss, melyek ezek a hamis mítoszok! Ez Zsír!OrigoÍme, a legkigyúrtabb királyi sarj: Arthur Chattohttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-ime-a-legkigyurtabb-kiralyi-sarj-arthur-chatto.htmlEgy igen jóképű, izmos fiatalember a brit tinilányok legújabb kedvence. Arthur Chatto közvetlen leszármazottja a királynőnek, és bár csak 24. a trónöröklési sorban, ez őt és a rajongóit cseppet sem zavarja. Kidolgozott izomzatának és kockás hasának köszönhetően egyértelműen övé az első hely a királyi udvar legjobb testű, kékvérű tagjai között. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.