Ahogy minden díjátadón, az MTV VMA-n is a ruhák kapták a legnagyobb figyelmet, és a sztárok ki is tettek magukért. Feltűnőbbnél feltűnőbb öltözékekbe bújtak, íme, a legfurcsábbak. 

Teyana Taylor a legkockásabb hasú színésznő, ez már biztos, miután a díjátadón fehér topban és fekete alsójához pántokkal erősítette nadrágjában jelent meg. Cseppet sem ízléses, ám meglehetősen figyelemfelkeltő volt a 27 éves sztár „ruhája".

Teyana TaylorForrás: Getty Images

Rita Ora sem rejtegette bájait, ő fekete teljesen átlátszó ruhában jelent meg, amely teljesen láttatni engedte melleit és fekete alsóneműjét.

Rita OraForrás: Getty Images

Amber Rose macskanőnek és egyben dominának öltözött. A modell hozta formáját, ami a botrányos megjelenést illeti, a piros csúcsos melltartó, a macska maszk és az ostor látványa senkit nem hagyott hidegen.

Amber RoseForrás: Getty Images

Az Év felfedezettjei között jelölt Chloe x Halle banda tagjai ugyan nem vittek haza díjat, de Iris Van Herper Couture ruháiban szédületesen festettek.

Chloe X HalleForrás: AFP/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

Shanina Shaik ausztrál modell fantasztikusan festett Naeem Khan divattervező átlátszó, fehér csipke egyberészes nadrágkosztümjében, amely megmutatta tökéletes alakját. Idén többen viseltek nadrágkosztümöt, többek között Madison Beer, Farah Abraham vagy Blake Lively.

Shanina ShaikForrás: Getty Images

Winnie Harlow, a vitiligo betegségét nyíltan felvállaló modell egy Zuhair Murad átlátszó, fehér csipkeruhában jelent meg, ami nagyon jól állt neki.

Winnie HarlowForrás: AFP/2018 Getty Images/Nicholas Hunt

A celeb Nicky Hilton Rothschild Valentino fodros miniruháját viselte, ami nem mutatott előnyösen rajta, mert úgy festett mint egy esküvői torta.

Nicky HiltonForrás: Getty Images

Az ezüstös csillogás nagyon jellemző volt az átadón. Jennifer Lopez bátran megmutatta 49 évesen is tökéletesre formált testét egy szűk, egypántos ruhában, de nála vékonyabb és erősebb testalkatú hölgyek is viselték az ezüstösen csillogó öltözékeket.

Jennifer LopezForrás: AFP/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

Ashanti énekesnő nem tartozik a nádszál karcsú hölgyek közé, de rajta is jól festett mélyen dekoltált ezüst ruhája, ahogy Karlie Kloss modellen is négyzethálós hatású estélyije.

AshantiForrás: AFP/2018 Getty Images/Nicholas Hunt
Karlie KlossForrás: Getty Images

Anna Kendrick színésznő mindig cuki, de ez most nem jött össze neki. Ő is próbálkozott egy kis ezüsttel, de ruhája előnytelenül szélesítette, a tollak is csüggedten lógtak miniruhája alján.

Anna KendrickForrás: AFP/Angela Weiss

Iggy Azalea rapper viselte az egyik legkülönösebb ruhát. Bátor választás volt, de jól állt neki a fekete-fehér rombuszokkal díszített ruhája, és illett hozzá a combja közepéig érő szegecses csizma is, mert ettől lett igazán vagány, dögös, és szexi.

Iggy AzaleaForrás: AFP/Angela Weiss

Blake Lively nem éppen kitűnő ízléséről tett tanúbizonyságot, amikor megjelent fehér nadrágkosztümjében, aminek alsó része bő szabású volt, míg felül szorosan feszült a testére, ami egyáltalán nem állt jól a színésznőnek.

Blake LivelyForrás: Getty Images