Otthon is elkészíthető a narancsbőr elleni csodapakolás

Forrás: Shutterstock -
bőr narancsbőr pakolás cellulitisz méz kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg nő szenved a narancsbőr okozta kellemetlenségtől, ám egy otthon is elkészíthető pakolás segíthet abban, hogy elősegítsük a felszívódását. Mindössze 3 összetevő szükséges hozzá. 

A legtöbb nőnek a lábán jelenik meg először a narancsbőr, amely sok bosszúságot okoz a látvány miatt. Sporttal és egyéb praktikákkal azonban megelőzhetjük, eltüntethetjük. A Topbeautybrands.com egy olyan pakolást ajánlj, amely otthon is könnyedén elkészíthető, sőt még költséghatékony is.

Hozzávalók:

  • Fél csésze kávézacc
  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál mandulaolaj
A kávé mézzel keverve igazi csodafegyver lehet Forrás: Shutterstock

Alkalmazás:

Az összetevőket keverjük el egy tálban, paszta állagot kell kapnunk. A keveréket vigyük fel a narancsbőr által érintett területekre. Érdemes a műveletet a kádban végezni, mivel igen maszatosak leszünk. Öt percig hagyjuk a bőrön, majd öblítsük le alaposan.

Azt írják, hogy akár minden nap végezhető a művelet, arcon azonban csak hetente kétszer. A kávé antioxidánsban gazdag, így azonnali hatást mutat ki a cellulitiszen, ám az azonnali hatás csupán 10-12 óráig tart, éppen ezért azt ajánlják, hogy végezzük kúraszerűen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.