Így néz ki az űrből a Balaton: fotó

Balaton űrhajós Nemzetközi Űrállomás űr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzetközi Űrállomásról fotózták le a Balatont, amely mesés zöld színben pompázik. Az internet népe elámult a csodás felvételen.

Csodás felvételt készített a Balatonról Shane Kimbrough űrhajós a Nemzetközi Űrállomásról, amelyet fel is töltött a közösségi oldalra. A fotón a tó mesés zöld színben pompázik, és a kommentek alapján úgy tűnik, az egész internet elámult a szépségén.

A férfi azt írta, hogy még az előző évben készítette a képet 400 kilométer magasságból.

Iszak Eszti fehérneműben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-iszak-eszti-fehernemuben-mutatta-meg-magat.htmlIszak Eszti ezúttal fehérműben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Király Viktor és barátnője egy éves évfordulót ünnepeltek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-kiraly-viktor-es-baratnoje-egy-eves-evfordulot-unnepeltek.htmlKirály Viktor egy évvel ezelőtt esett szerelembe, a jeles napot naplementében hajókázva ünnepelték meg barátnőjével. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián elvette feleségül kedvesét, Mazsit: az ujjukon van az árulkodó gyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-berki-krisztian-elvette-felesegul-kedveset-mazsit-az-ujjukon-van-az-arulkodo-gyuru.htmlHetek óta mennek a találgatások azzal kapcsolatban, vajon tényleg összeházasodott-e Berki Krisztián és kedvese, Mazsi. A kétértelmű posztok mellett, íme a bizonyíték arra, hogy a frigy megköttetett.TV + SztárokOrigoVajna Timit arccal lefelé, a földön elterülve fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-vajna-timit-arccal-lefele-a-foldon-elterulve-fotoztak.htmlArccal lefelé, a földön fekve kapták le Vajna Timit. Nem kell azonban megijedni, semmi baj nem történt, Andy Vajna felesége csupán bohóckodott. TV + SztárokOrigoBűnösnek vallotta magát a bíróságon Jean-Claude Van Damme fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180821-bunosnek-vallotta-magat-a-birosagon-jeanclaude-van-damme-fia.htmlKést szorított szobatársa torkához Jean-Claude Van Damme fia, Nicholas, aki most bűnösnek vallotta magát az arizonai bíróságon. TV + Sztárok--Madonna megcsókolta Nicki Minaj-thttp://www.life.hu/sztarok/20180821-madonna-megcsokolta-nicki-minajt.htmlBirtney Spears és Christina Aguilera után Nicki Minajt is megcsókolta Madonna. Videót is készítettek róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.