Pirner Alma egy igencsak megosztó bejegyzést tett közzé blogján.

Pirner Alma egy igencsak megosztó bejegyzést tett közzé blogján. A csinos rúdtáncos azt fejtegeti hosszú bekezdéseken keresztül, hogy nemrég tóparton pihentek a családdal, és teljesen megdöbbentette a túlsúlyos emberek látványa.

Amit idén a tóparton láttam, ahol még nincs is akkora teltház, mint a strandokon, felért egy sokkal, jobban mondva egy vizuális környezetszennyezéssel. (nem beszélve arról, mennyit szemetelnek az emberek, de ez most nem ide tartozik) Az csak egy aprócska dolog, hogy alig tudtunk úgy készíteni egy fotót, hogy ne lógjon bele a képbe egy, a méreténél 2 számmal kisebb bikiniben feszítő bálnácska, oldalán a szintén méretes szőröshátú söröző rozmárjával. A súlyosabb probléma azonban nem a látvány, hanem az hogy ezek az emberek még mindig nem fogják fel, hogy kellene már valamit kezdeni a lustaságukkal, tunyaságukkal, zéró felelősségvállalásukkal."

Pirner Alma blogján fejtette ki a véleményét a túlsúlyos emberekrőlForrás: Fb

Pirner Alma ezután kitért arra bejegyzésében, hogy hazánkban minden második ember túlsúllyal rendelkezik. Szerinte kár lenne az elhízást különböző betegségekre fogni, úgy véli, az a legnagyobb baj, hogy az emberek mértéktelenül esznek és semmit nem mozognak.

A teljes bejegyzés ide kattintva érhető el.