A 158 kilós Emma Jane Grundy éppen 101 kilóval nehezebb férjénél, Stuartnál. Szeretnék megmutatni, hogy ekkora súlykülönbséggel is lehet boldog egy pár. Már három gyermekük van. 

Tinédzserként találkozott egy szupermarketben Emma Jane Grundy és férje, Stuart. A háromgyermekes édesanya ma már 158 kilót nyom, 101 kilóval nehezebb férjénél. Úgy érzik, sokan nem hiszik el, hogy ekkora súlykülönbséggel is lehet boldog egy pár és jól mutathatnak egymás mellett. Emma szeretné bebizonyítani ennek ellenkezőjét. 

Két évvel ezelőtt házasodtak össze, Stuart azt mondja, hogy bár Emma alakja változott, a személyisége egy cseppet sem. 

"Úgy gondolom, fontos, hogy megmutassuk másoknak, milyen boldogok vagyunk, bár egyesek azt gondolják, hogy nem nézünk ki jól egymás mellett ekkora súlykülönbséggel" - mondta az édesanya a Dailymailnek.

"Mindketten szerencsésnek és hálásnak érezzük magunkat, hogy találkoztunk egymással, és egy okot sem tudunk mondani arra, hogy ne működne egy ilyen kapcsolat" - folytatta. Miután első erre vonatkozó Facebook-posztját megosztotta, rengeteg biztató és hálás üzenetet kapott. Szeretne példát mutatni azoknak a nőknek, akik teltebbek partnerüknél.