iskolatáska bazár suli2018 iskolakezdés2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valamit igazán lehet szeretni az iskolakezdésben, az a papírboltban való válogatás, az új füzetek, írószerek, esetlegesen egy új tolltartó vagy éppen iskolatáska kiválasztása. Ez utóbbi talán a legnagyobb falat, így most ebben nyújtunk segítséget. 
  • Alsósoknak

Ebben a korban a legfontosabb, hogy milyen kialakítású a táska. De mivel a hat-hét éves gyermekeknek is egyértelműen megvannak a maga preferenciái a stílust illetően, ezt is számba kell venni. A 6-10 évesek között a mesehősös táskák a legkeresettebbek. Ami a táska kialakítását illeti, nagyon fontos a párnázott vállpánt, és az, hogy állítható legyen. Az ergonomikus kialakítás elengedhetetlen, például hogy jól feküdjön a gyerek hátán a táska, így eloszlatva a súlyt. A szivacsos hátrész és a merev alj a legideálisabb ebben a korban. Azt is át kell gondolni, hogy mennyit fogja cipelni a táskát. Minél többet, annál kisebb legyen a súlya.

emag.hu 12890 Ft, emag.hu 13900 Ft, iskolataska.hu 13650 Ft Forrás: emag.hu, iskolataska.hu
  • Felsősöknek

Hasonló preferenciák működnek a 10-14 éves gyerekeknél is. Érdemes figyelni a légáteresztő hátrészre, illetve arra is, hogy jól illeszkedjen a hátához. A sok pakolórész is fontos, amiben rendszerezni tudja a sokasodó iskolai felszerelést. Ebben a korban már változnak az ízlések, a fiúk már kicsit az egyszerűbb darabokat kedvelik, a lányoknál viszont a csajos fazonok jönnek be.

iskolatáska.hu 23990 Ft, iskolatáska.hu 9890 Ft, ergonomikus-iskolataska.hu 37990 Ft Forrás: ergonomikus-iskolataska.hu, iskolatáska.hu
  • Középiskolásoknak

Ebben a korban talán már kevesebb beleszólása van a szülőnek, hogy milyen táskát választ a gyerek, akiket ergonómiai érvekkel sem lehet meggyőzni. Már egy jó pont, ha hátizsákot választ, és nem oldaltáskát, ami egy oldalra viszi a súlyt, és hosszú távon terheli felemásan a gyereket. Szempont lehet még az is, hogy laptoptartó része is legyen, de egyértelmű, hogy ebben a korban a dizájn és a márka már fontosabb a kialakításnál.

iskolatáska.hu 7990 Ft, etaska.hu 18990 Ft, etaska.hu 21990 Ft Forrás: etaska.hu, iskolatáska.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.