Marjai Judit fürdőruhában mutatta meg bomba alakját: fotó

modell szexi fürdőruha Marjai Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marjai Judit egy szexi fürdőruhában is bizonyította, hogy 51 évesen is igazi bomba nő.

Marjai Judit tegnap a konyhában, lecsófőzés közben villantotta meg formás kebleit egy szál melltartóban, ma pedig újabb szexi fotóval lepte meg rajongóit. Az 51 éves modell még ma is nagyon csinos, ezúttal egy kék színű fürdőruhában mutatta meg magát.

A fotó láttán nyugodtan kijelenthetjük, nem fog rajta az idő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#lukacs #strand #

judit marjai (@judit.marjai) által megosztott bejegyzés,

Nacsa Olivér megkérte barátnője, Somossy Barbara kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20180828-nacsa-oliver-megkerte-baratnoje-somossy-barbara-kezet.htmlKomoly lépésre szánta el magát Nacsa Olivér: megkérte fiatal barátnője kezét!TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa alulmaradt a MasterChef VIP első feladatában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-demcsak-zsuzsa-alulmaradt-a-masterchef-vip-elso-feladataban.htmlDemcsák Zsuzsa visszatért a képernyőre, de első szereplése nem sikerült fényesen: alulmaradt a MasterChef VIP első feladatában. TV + SztárokOrigoDobó Ági összeveszett párjával a Nyerő páros című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-dobo-agi-osszeveszett-parjaval-a-nyero-pars-cimu-musorban.htmlDobó Ági a Nyerő páros első adásában összezördült párjával, amiért az kevés pénzt rakott fel egy feladat teljesítésére. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa elárulta, mi a perverziójahttp://www.life.hu/sztarok/20180828-demcsak-zsuzsa-elarulta-mi-a-perverzioja.htmlDemcsák Zsuzsa megannyi sztár mellett vett részt versenyzőként a TV2 új műsora, MasterChef VIP forgatásán, de hogy hogyan szerepelt, az csak a következő hetekben fog majd kiderülni. Annyit azért elárult a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, hogy ő otthonosan mozog a konyhában, még egy furcsa perverziója is a főzéshez kötődik. TV + SztárokOrigoBaukó Éva kiakadt: nekiment a TV2-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-bauko-eva-kiakadt-nekiment-a-tv2nek.htmlBaukó Éva közösségi oldalán akadt ki: szerinte bűnözőkkel indítja őszi műsorát a TV2.TV + SztárokOrigoLady Amelia Windsor az a királyi sarj, aki nem foglalkozik a szabályokkal: italozásból és bulizásból áll az életehttp://www.life.hu/sztarok/20180827-lady-amelia-windsor-kiralyi-sarj-nem-foglalkozik-a-szabalyokkal-italozik-es-bulizik.htmlNem minden királyi sarj foglalkozik a szigorú szabályok betartásával, Lady Amelia Windsor gondtalan és hedonista életet él: italozik és bulizik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.