Másfél év párkapcsolat után pénteken mondja ki a boldogító igent Steiner Kristóf és párja, Nimrod Dagan. A blogger exkluzív részleteket árult el a szertartásról, amit Tel-Avivban tartanak. 

Tel-Avivban esküszik örök hűséget egymásnak pénteken Steiner Kristóf műsorvezető, blogger és párja, Nimrod Dagan.

A Mokkában most elárult néhány részletet arról, milyen lesz a ceremónia. "A kedvenc helyünket választottuk. Nem akartunk egy olyan helyre menni, ami számunkra életidegen lenne, és nem a flancolásra akartunk rámenni" - mondta Steiner Kristóf. A hely, a Kakukk fészke a hozzájuk közel eső bolhapiacon található, egyben étterem, művészeti galéria, és ennek a tetőteraszán tartják majd az esküvőt. 

"Ez egy régi, 100 éves oszmán épület hatalmas belmagassággal, árkádokkal" - folytatta a blogger. "Összeállítottunk egy fantasztikus vegán menüt a hely séfjével, és most már berepült a fél családom és a barátaim nagy része szerte a világból"  - mondta Steiner Kristóf. Azt is elárulta, hogy nagyjából 100-an lesznek majd az esküvőn. Azért választották Nimroddal a nyár utolsó napját, mert mindketten rajongói ennek az évszaknak, és különösen az augusztusnak. 

Azt is elárulta, hogy még ősszel Magyarországra is eljönnek, hogy itthon is ünnepeljenek, de nem tervezi, hogy hazaköltözik, hiszen az egész világot otthonának érzi.