Hevesi Kriszta Hevesi Tamás bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hevesi Krisztán egyáltalán nem fog az idő: ezt bizonyítja friss fotója is.

Hevesi Tamás igazán szerencsés, hiszen felesége, Kriszta még ma is elképesztően jól néz ki. A csinos szexuálpszichológust most a tengerparton fotózták egy szál bikiniben.

Férfi rajongóitól is rengeteg bókot kapott, nem győzték dicsérni szépségét és bomba alakját.

Sztárok, akiket terhesen csalt meg a párjuk: Heidi Klum és Mel B is így járthttp://www.life.hu/sztarok/20180831-sztarok-akiket-terhesen-csalt-meg-a-parjuk-heidi-klum-es-mel-b-is-igy-jart.htmlA hűtlenség soha nincs rendben, hiszen nagyon nehéz visszaépíteni a bizalmat, ha egyáltalán lehet. nem könnyű feladat ez akkor sem, ha csak ketten érintettek, de még ennél is rosszabb az, ha valaki az éppen várandós feleségét csalja meg. Íme, néhány sztáranya, akikhez várnadósan sem volt hűséges a párjuk. TV + SztárokThinkstockÚgy tűnik, Sarka Kata nevet változtatotthttp://www.life.hu/sztarok/20180831-ugy-tunik-sarka-kata-nevet-valtoztatott.htmlA szeptemberi budapesti félmaraton nevezési listájából arra lehet következtetni, hogy Sarka Kata Bessenyei Kata néven regisztrált a megmérettetésre. Vajon férjhez ment vagy csak egy véletlen egybeesésről van szó? TV + SztárokOrigoRózsaszínre festette kutyája farkát Labancz Lilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-rozsaszinre-festette-kutyaja-farkat-labancz-lilla.htmlLabancz Lilla rózsaszínre festette kutyája farkát, erről fotót is mutatott a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoZimány Linda lábai közé vette a boxzsákot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-zimany-linda-labai-koze-vette-a-boxzsakot.htmlA sok edzés után jöhet a szórakozás: Zimány Linda boxzsákkal a lábai között mosolyog. TV + Sztárok--Tóth Andi melleiért megőrülnek a pasik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-toth-andi-melleiert-megorulnek-a-pasik.htmlTóth Andi ismét egy merész fotót mutatott magáról: formás idomait egy aprócska felső takarja. TV + SztárokOrigoGérard Depardieu-t nemi erőszakkal vádolja egy fiatal színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-gerard-depardieu-t-nemi-eroszakkal-vadolja-egy-fiatal-szineszno.htmlBírósági források szerint nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolja egy fiatal színésznő Gérard Depardieu-t. A színész tagad. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.