Enrique Iglesias hihetetlenül aranyos videót osztott meg gyermekeikről

mosoly ikrek Anna Kurnyikova Enrique Iglesias gyerekek család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem túl gyakran mutatja meg gyermekeiket Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias, most azonban az énekes egy hihetetlenül aranyos videót töltött fel közösségi oldalára. Ezen csak kacagni lehet. 

Édes kisbabák nevetése dobhatja fel a péntek délutánt, ha megnézzük az Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova gyermekeiről készült legfrissebb videót.

A pár nagyon ritkán mutatja meg az ikreket a nyilvánosságnak, így egy-egy fotó és videó igazi kuriózumnak számat. A két csöppség most szaladgáló édesapjukon nevet, egy pillanatra azonban majdnem eltörik a mécses.

Hihetetlenül aranyosak a babakocsiban ülő kisbabák.

Tough audience to entertain

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés,

Jöhet a közös baba Polyák Lilláéknálhttp://www.life.hu/csalad/20180831-johet-a-kozos-baba-polyak-lillaeknal-gomori-andras-mate.htmlBabát tervez Polyák Lilla és fiatal férje, Gömöri András Máté. CsaládOrigoDobó Katának megható rajz került a vállára http://www.life.hu/csalad/20180831-dobo-katanak-meghato-rajz-kerult-a-vallara.htmlMegható családi fotót tett közzé közösségi oldalán Dobó Kata színésznő. Lánya ugyanis egy aranyos rajzot készített a vállára. Család--Steiner Kristóf és párja pénteken házasodnak össze, részleteket árult el az esküvőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20180830-steiner-kristof-es-parja-penteken-hazasodnak-ossze-reszleteket-arult-el-az-eskuvorol.htmlMásfél év párkapcsolat után pénteken mondja ki a boldogító igent Steiner Kristóf és párja, Nimrod Dagan. A blogger exkluzív részleteket árult el a szertartásról, amit Tel-Avivban tartanak. Család--Őrült kísérlet, melyben a szülők együtt nevelték gyermeküket egy majombébivelhttp://www.life.hu/csalad/20180824-orult-kiserlet-melyben-a-szulok-egyutt-neveltek-gyermekuket-egy-csimpanzzal.htmlA tudósokat mindig is érdekelte, hogy mekkora a főemlősök és ez emberek intelligenciája közötti különbség. Többen voltak azon az állásponton, hogy a csimpánz csak azért nem képes beszélni, viselkedése azért tér el az emberétől, mert nem közöttünk szocializálódik. Egy igazán őrült elmélet szerint, ha egy ilyen majom egy ember gyerekkel nőne fel, olyanná válhatna, mint mi. CsaládOrigoGregor Bernadett folyamatosan fél a szegénységtőlhttp://www.life.hu/csalad/20180830-gregor-bernadett-folyamatosan-fel-a-szegenysegtol.htmlGregor Bernadett mindig azon dolgozik, hogy a gyermekei semmiben ne szenvedjenek hiányt, ennek ellenére folyamatos egzisztenciális félelemben él. CsaládOrigoGólyahír: megszületett Kollányi Zsuzsi kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180830-golyahir-megszuletett-kollanyi-zsuzsi-kisfia.htmlA legnagyobb titokban megszületett Kollányi Zsuzsi kisfia. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.