Svájcba utazott Majka és Majoros hajnalka. Két kisfiukra addig Hajni húga vigyázott. Mint mondták: ugyanúgy szeretik egymást most is, mint kapcsolatuk elején, élvezték a kettesben töltött perceket. 

"Imádjuk Marcit és Olit, szeretünk velük utazni is, most is rengeteget emlegettük őket" - mondta a Best magazinnak Majoros Hajnalka, aki párjával, Majkával utazott egy romantikus svájci nyaralásra. Fiaikat addig Hajni húgára bízták. 

Az egyhetes utazás alatt autóval járták be Svájcot, sokszor csak reggel döntötték el, hogy este hol alszanak majd, élvezték az együtt töltött kalandos pillanatokat. "Jó érzés volt egy kicsit kikapcsolni az anya és apa funkciót, és valóban pihenni. Most éreztük meg, hogy mennyire jó érzés, amikor tényleg csak kettesben vagyunk egy hétig. Még a telefonjainkat is kikapcsoltuk. Petivel nagyon figyelünk egymásra, mert hiába vagyunk együtt nyolc éve, most is ugyanúgy szeretjük egymást, mint a legelején. Ezért persze teszünk is, igazat adok azoknak, akik azt mondják, hogy mindennap meg kell dolgozni egy párkapcsolatért" - mondta Hajnalka. Azt is elárulta, hogy napközben is gyakran üzengetnek egymásnak. 

Mint mondták: gyerekeik nagyon jól érezték magukat a Hajnalka húgánál, mindennap videotelefonáltak a gyerekekkel. Bár a két és fél éves Oli megjegyezte, ő is szívesen felülne egy repülőre.