Az alkohol nem csupán hizlal, de öregíti és elszínezi a bőrt, nagymértékű fogyasztása pedig rosszulléthez, fejfájáshoz, hosszú távon pedig függőséghez vezet. Nos, a sztárokról köztudott, hogy szeretnek időnként elbódulni, többről is köztudott, hogy komoly alkoholproblémáik vannak, ami miatt mára már egyáltalán nem hasonlítanak, a pályafutásuk elején megismert külsejükre. Kivételek azonban mindig vannak, most nézzünk példát rájuk.

Szárok, akik nem isznak alkoholt

David Beckham  

Az exfocicsillag a hosszú élet reményében mondott le az alkoholról.

David BeckhamForrás: Getty Images/FilmMagic/Jason LaVeris

Katy Perry  

Pár éve ébredt rá, hogy a tökéletes alakért cserébe nem elegendő rendszeresen edzenie és étrendjén változtatnia. A kávét zöld teára cserélte, az alkoholról pedig teljesen lemondott.

Katy PerryForrás: Getty Images/Pascal Le Segretain
Így vezet az alkohol elhízáshoz

Eddig sem volt titok, hogy a mértéktelen ivás nem tesz jót, de sajnos az is kiderült, az alkoholfogyasztás nagyon könnyen elhízáshoz vezet.

Egy arizonai személyi edző megállapította, hogy azok az emberek, akik magukat átlagos borfogyasztónak tartják, havonta extra 2000 kalóriával visznek be többet a szervezetükbe, mint akik nem boroznak. Olvasd tovább, a többi sokkoló tényért!

Calvin Harris  

Az élő fellépései miatt nem iszik már alkoholt: ha ugyanis részeg, nem emlékszik, hogy jó vagy rossz volt-e a buli. Így pedig az egésznek nincs semmi értelme.

Calvin HarrisForrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Kim Kardashian West  

A leghíresebb Kardashian lányról 2016-ban árulta el nővére, Kloé, hogy egyáltalán nem fogyaszt alkoholt. Az okát ugyan nem tudjuk, de egész biztosan nagy szerepet játszik benne alakjának megőrzése.

Kim Kardashian WestForrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Jennifer Lopez  

Az énekesnő évek óta nem iszik alkoholt, mivel úgy véli, ártana a bőrének. A családi ünnepeken ugyan ő is koccint a többiekkel, de a poharában lévő italból csupán egy aprót kortyol.

Jennifer LopezForrás: Getty Images

Cristiano Ronaldo  

A foci állócsillaga nem csupán a sport miatt tartózkodik az ivástól. Apja állítólag az alkohol rabja volt, és részegen igen agresszíven viselkedett. Ez pedig a mai napig riasztó példával áll az immár négygyerekes édesapa előtt.

Cristiano RonaldoForrás: Getty Images/Denis Doyle

Ellie Goulding  

Az énekesnő absztinenciájának igen ésszerű oka van: az alkohol ugyanis nem tett jót énekhangjának, éppúgy, mint a dohányzás. Így ő mindkettőről lemondott.

Ellie GouldingForrás: Getty Images/John Phillips

Christina Ricci  

Bár a színésznő fiatalabb korában gyakran és sokat ivott, több mint 10 éve nem él az alkohol nyújtotta mámorral. Rájött ugyanis, hogy könnyen tönkreteheti az életét.

Christina RicciForrás: Getty Images for AMAZON/Dimitrios Kambouris