Hihetetlen, de ezek a sztárok egyáltalán nem isznak alkoholt - Mutatjuk az okaikat

absztinencia David Beckham katy perry kim kardashian alkohol sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alkohol nem csupán hizlal, de öregíti és elszínezi a bőrt, nagymértékű fogyasztása pedig rosszulléthez, fejfájáshoz, hosszú távon pedig függőséghez vezet. Nos, a sztárokról köztudott, hogy szeretnek időnként elbódulni, többről is köztudott, hogy komoly alkoholproblémáik vannak, ami miatt mára már egyáltalán nem hasonlítanak, a pályafutásuk elején megismert külsejükre. Kivételek azonban mindig vannak, most nézzünk példát rájuk.

Szárok, akik nem isznak alkoholt

David Beckham

Az exfocicsillag a hosszú élet reményében mondott le az alkoholról.

David Beckham Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jason LaVeris

Katy Perry

Pár éve ébredt rá, hogy a tökéletes alakért cserébe nem elegendő rendszeresen edzenie és étrendjén változtatnia. A kávét zöld teára cserélte, az alkoholról pedig teljesen lemondott.

Katy Perry Forrás: Getty Images/Pascal Le Segretain

Így vezet az alkohol elhízáshoz

Eddig sem volt titok, hogy a mértéktelen ivás nem tesz jót, de sajnos az is kiderült, az alkoholfogyasztás nagyon könnyen elhízáshoz vezet.

Egy arizonai személyi edző megállapította, hogy azok az emberek, akik magukat átlagos borfogyasztónak tartják, havonta extra 2000 kalóriával visznek be többet a szervezetükbe, mint akik nem boroznak. Olvasd tovább, a többi sokkoló tényért!

Calvin Harris

Az élő fellépései miatt nem iszik már alkoholt: ha ugyanis részeg, nem emlékszik, hogy jó vagy rossz volt-e a buli. Így pedig az egésznek nincs semmi értelme.

Calvin Harris Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Kim Kardashian West

A leghíresebb Kardashian lányról 2016-ban árulta el nővére, Kloé, hogy egyáltalán nem fogyaszt alkoholt. Az okát ugyan nem tudjuk, de egész biztosan nagy szerepet játszik benne alakjának megőrzése.

Kim Kardashian West Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Jennifer Lopez

Az énekesnő évek óta nem iszik alkoholt, mivel úgy véli, ártana a bőrének. A családi ünnepeken ugyan ő is koccint a többiekkel, de a poharában lévő italból csupán egy aprót kortyol.

Jennifer Lopez Forrás: Getty Images

Cristiano Ronaldo

A foci állócsillaga nem csupán a sport miatt tartózkodik az ivástól. Apja állítólag az alkohol rabja volt, és részegen igen agresszíven viselkedett. Ez pedig a mai napig riasztó példával áll az immár négygyerekes édesapa előtt.

Cristiano Ronaldo Forrás: Getty Images/Denis Doyle

Ellie Goulding

Az énekesnő absztinenciájának igen ésszerű oka van: az alkohol ugyanis nem tett jót énekhangjának, éppúgy, mint a dohányzás. Így ő mindkettőről lemondott.

Ellie Goulding Forrás: Getty Images/John Phillips

Christina Ricci

Bár a színésznő fiatalabb korában gyakran és sokat ivott, több mint 10 éve nem él az alkohol nyújtotta mámorral. Rájött ugyanis, hogy könnyen tönkreteheti az életét.

Christina Ricci Forrás: Getty Images for AMAZON/Dimitrios Kambouris

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.