Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, Cséffalvay Dorka kenguruba tette kislányát, és ennél nagyobb hibát nem is véthetett volna: nekiestek a kommentelők.

Anyuka lett az Éjjel-nappal Budapest egykori Mayája, ám a kicsiről túl sok képet eddig nem mutatott Instagram-oldalán. A napokban azonban közzétett egy fotót kislányáról, ahogy édesapja kenguruban hordozza. Nem kellett sok, a kommentelők máris nekiestek az anyukának - szúrta ki a Blikk.

Dr. Párkai - Cséffalvay Dorka (@dorkacseffalvay) által megosztott bejegyzés,

  • "Kenguruban, kifelé... Szomorú"
  • "Nem lehet jó úgy kifele lógni"
  • "Egyáltalán nem egészséges a babának"
  • "Reméljük nem lesz baja szegényke csípőjének a szeméremcsontnál való felakasztástól, himbálódzó lábakkal lógatva, ráadásul kifele"

Természetesen Dorkának is megvolt a válasza. "Az tény, hogy megoszlanak erről a vélemények, pont ugyanannyian vannak mellette, mint ellene. Egy dolog biztos, én is a legjobbat szeretném a gyerekemnek, mint ahogyan gondolom Te is, és ennek fejében cselekszem. Szerintem senki nem csinálja rosszul, azért mert másképp csinálja, mint én. Próbálj inkább Te is így gondolkozni, de köszönöm a kedves megnyilvánulást" - írta az anyuka az egyik kommentelőnek.