Már 30 éve ismerte egymást a a 92 éves Margaret James és a 91 éves Rob Cave, akik valószínűleg Nagy-Britannia legidősebb házasprájaként kötöttek házasságot nemrégiben. Azt mondják, nem a kényelem, hanem a romantika miatt házasodtak össze.

A 92 éves Margaret James éa a 91 éves Rob Cave nemrégiben kötött házasságot Nagy-Britanniában. Már 30 éve ismerték egymást, miután házastársaik néhány évvel ezelőtt elhunytak, kölcsönösen támogatták egymást a nehéz napokban. Kapcsolatuk végül szerelemmé változott - írja a Dailymail

Margaret és Rob szerelemből házasodottForrás: Northphoto

A pár valószínűleg a legidősebb pár az országban, akik házasságot kötöttek, hiszen kettejük együttes életkora 183 év. Margaret színésznő volt, szerepelt a Brief Encounter című filmben is, Rob pedig gazdálkodó, majd tisztviselőként kereste a kenyerét. 

A pár egy teadélutánon ünnepeltForrás: Northphoto

A pár az esküvő után egy teadélutánon ünnepelte szerelmüket, az újdonsült férj azt mondta, örömében a Föld fölött lebeg, egész nap ragyogott rájuk a nap. 

"Nem a kényelem miatt házasodtunk, hanem a romantika miatt" - mesélte Rob Cave. "Éreztem a koromat, amíg Margaret és én össze nem jöttünk, de most már 20 évvel fiatalabb vagyok" - tette hozzá Rob.