Összeházasodott Margaret James és Rob Cave, Anglia legidősebb szerelmes párja

Forrás: Northphoto -
Rob Cave házasság Margaret James szerelem Nagy-Britannia idősek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 30 éve ismerte egymást a a 92 éves Margaret James és a 91 éves Rob Cave, akik valószínűleg Nagy-Britannia legidősebb házasprájaként kötöttek házasságot nemrégiben. Azt mondják, nem a kényelem, hanem a romantika miatt házasodtak össze.

A 92 éves Margaret James éa a 91 éves Rob Cave nemrégiben kötött házasságot Nagy-Britanniában. Már 30 éve ismerték egymást, miután házastársaik néhány évvel ezelőtt elhunytak, kölcsönösen támogatták egymást a nehéz napokban. Kapcsolatuk végül szerelemmé változott - írja a Dailymail.

Margaret és Rob szerelemből házasodott Forrás: Northphoto

A pár valószínűleg a legidősebb pár az országban, akik házasságot kötöttek, hiszen kettejük együttes életkora 183 év. Margaret színésznő volt, szerepelt a Brief Encounter című filmben is, Rob pedig gazdálkodó, majd tisztviselőként kereste a kenyerét.

A pár egy teadélutánon ünnepelt Forrás: Northphoto

A pár az esküvő után egy teadélutánon ünnepelte szerelmüket, az újdonsült férj azt mondta, örömében a Föld fölött lebeg, egész nap ragyogott rájuk a nap.

"Nem a kényelem miatt házasodtunk, hanem a romantika miatt" - mesélte Rob Cave. "Éreztem a koromat, amíg Margaret és én össze nem jöttünk, de most már 20 évvel fiatalabb vagyok" - tette hozzá Rob.

Közös fotó készült Brooke Shieldsről és tinédzser lányárólhttp://www.life.hu/csalad/20180904-kozos-foto-keszult-brooke-shieldsrol-es-tinedzser-lanyarol-grier.htmlRitka felvétel készült Brooke Shieldsről: a szép színésznőt 12 éves nagylányával együtt fotózták. Család--Helyzetek, amikor bedobnál egy sört, de nem tehetedhttp://www.life.hu/csalad/20180803-helyzetek-amikor-bedobnal-egy-sort-de-nem-lehet.htmlNyáron mindenki valami finom hideg frissítőre vágyik. Ennek tárgya felnőttként gyakran egy pohár fröccs, vagy egy jéghideg sör. Sajnos azonban sok olyan helyzet van, amikor nem engedhetjük meg magunknak, még ezt a kevés kis alkoholt sem. CsaládOrigoA kávéfogyasztás alapszabályai – Így idd a feketét!http://www.life.hu/csalad/20180901-a-kavefogyasztas-alapszabalyai-a-kave-hatasai.htmlA kávé az egyik legelterjedtebb drog, amit világszerte fogyasztanak az emberek, sőt függnek tőle. Nem kell azonban megijedned, semmiféle tartós károsodást nem okoz a szervezetben, sőt. Persze csak akkor, ha megfelelő keretek között és egészségi állapot mellett hódolsz a nemes szenvedélynek. CsaládOrigoOláh Gergő megmutatta, hogyan altatja újszülött gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20180903-olah-gergo-megmutatta-hogyan-altatja-ujszulott-gyermeket.htmlNemrégiben született meg Oláh Gergő énekes negyedik gyermeke. Az édesapa pedig most azt is megmutatta, hogyan altatja az újszülött csöppséget. CsaládSzinetár Dóra 16 éve viszi iskolába gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20180903-szinetar-dora-16-eve-viszi-iskolaba-gyermekeit.htmlCsodás mosollyal kezdte meg az újabb iskolaévet Szinetár Dóra színésznő. Közösségi oldala követőinek elárulta, hanyadik évét kezdi meg, iskolába járó édesanyaként. CsaládOrigoIskolába mentek a magyar celebgyerekek: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180903-iskolaba-mentek-a-magyar-celebgyerekek-szandi-judy-papai.htmlA szeptember beköszöntével a magyar hírességek gyermekeinek is becsengettek az iskolába. Nézzük, hogyan vágtak bele a nagy napba a gyerkőcök! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.