Összeházasodott Margaret James és Rob Cave, Anglia legidősebb szerelmes párja

Forrás: Northphoto -
Rob Cave házasság Margaret James szerelem Nagy-Britannia idősek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 30 éve ismerte egymást a a 92 éves Margaret James és a 91 éves Rob Cave, akik valószínűleg Nagy-Britannia legidősebb házasprájaként kötöttek házasságot nemrégiben. Azt mondják, nem a kényelem, hanem a romantika miatt házasodtak össze.

A 92 éves Margaret James éa a 91 éves Rob Cave nemrégiben kötött házasságot Nagy-Britanniában. Már 30 éve ismerték egymást, miután házastársaik néhány évvel ezelőtt elhunytak, kölcsönösen támogatták egymást a nehéz napokban. Kapcsolatuk végül szerelemmé változott - írja a Dailymail.

Margaret és Rob szerelemből házasodott Forrás: Northphoto

A pár valószínűleg a legidősebb pár az országban, akik házasságot kötöttek, hiszen kettejük együttes életkora 183 év. Margaret színésznő volt, szerepelt a Brief Encounter című filmben is, Rob pedig gazdálkodó, majd tisztviselőként kereste a kenyerét.

A pár egy teadélutánon ünnepelt Forrás: Northphoto

A pár az esküvő után egy teadélutánon ünnepelte szerelmüket, az újdonsült férj azt mondta, örömében a Föld fölött lebeg, egész nap ragyogott rájuk a nap.

"Nem a kényelem miatt házasodtunk, hanem a romantika miatt" - mesélte Rob Cave. "Éreztem a koromat, amíg Margaret és én össze nem jöttünk, de most már 20 évvel fiatalabb vagyok" - tette hozzá Rob.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.