GQ Man of the Year: a villantós estélyi ruhák éjszakája

GQ magazin vörös szőnyeg Rosie Huntington-Whiteley Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este a GQ Man of the Year gála vörös szőnyegén rengeteg dögös estélyi ruhát láttunk. Most meg is mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!
  • Rita Ora combfixet villantott egyébként rendkívül elegáns estélyi ruhája alól, így pedig meglehetősen szexi lett az összhatás.
Rita Ora Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Stuart C. Wilson
  • Rosie Huntington-Whiteley is kitett magáért, ruhájának mellrésze egy domina szerelésre emlékeztetett.
Rosie Huntington-Whiteley Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Zendaya rendkívül elegáns szabású ruhájának a színeit is imádtuk
Zendaya Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Stuart C. Wilson
  • Általában kevésbé szeretjük a vörös szőnyegen ezeket a túlzottan is fényes anyagokat, de Kylie Minogue-nak jól állt ez a ruha.
Kylie Minogue Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Chrissy Teigen, mint mindig, ezúttal is nagyon elegáns volt.
Chrissy Teigen Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Abbey Clancy éttetsző anyagú ruhájával hódított.
Abbey Clancy Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Legutóbb Tyra Bankst láttuk leopárd mintában, ezúttal pedig Dua Lipa vett fel ocelot miniruhát.
Dua Lipa Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
  • Kate Beckinsale sem akart lemaradni, így egy mélyen dekoltált, magasan felsliccelt ruhát választott.
Kate Beckinsale Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
Frizuratippek iskolakezdéshezhttp://www.life.hu/trend/20180903-frizuratippek-iskolakezdeshez.htmlÚjra itt az ősz, ami mindig egy kicsit az újrakezdésről, a megújulásról is szól. Újulj meg most gyönyörű frizurákkal, amit imádni fogsz az iskolaszezonban is. TrendOrigoPalvin Barbi volt a velencei filmfesztivál nyitónapjának legdögösebb sztárjahttp://www.life.hu/trend/20180830-palvin-barbi-volt-a-velencei-filmfesztival-nyitonapjanak-legdogosebb-sztarja.htmlTegnap este a First Man című filmmel - amiben Ryan Gosling alakítja Neil Armstrongot - megnyitotta kapuit a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A nyitónapon a színészek mellett más hírességek is megjelentek, ott volt többek között Palvin Barbi. Trend--Ruha vagy fehérnemű? Így viselik a legújabb trendet Hollywoodbanhttp://www.life.hu/trend/20180831-szaten-fehernemu-ruhak-hollywoodbol.htmlA szexi szatén fehérnemű topok néhány éve jöttek vissza a divatba, és kilépve a tulajdonképpeni fehérnemű kategóriából, szépen beilleszkedtek az utcai divatba. Korábban rétegezve, mondjuk egy garbóra rávéve hordták, majd önmagában is. Ezúttal ennek hosszabb verziója, a szexi hálóingre hajazó szaténruha tért vissza. TrendOrigoMelyik sztárnak áll jobban ugyanaz a ruha? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180815-osszeoltoztek-a-sztarok-szavazz-kinek-all-jobban.htmlNem ritka, hogy ugyanazt a ruhát két sztár is viseli. Jobb esetben persze nem ugyanazon az eseményen, hiszen az már kínos divatbakinak minősülne. Így viszont lehetőségünk van, hogy összehasonlítsuk, kinek áll jobban, ki, mit hoz ki egy-egy darabból. Szavazd meg, kinek az outfitje tetszik jobban! TrendOrigoA 60 éves Madonna legnagyobb botrányai: születésnapi összeállítás (18+)http://www.life.hu/trend/20180814-a-60-eves-madonna-legnagyobb-botranyai.htmlHogyan máshogy emlékezhetnénk meg a pop koronázatlan királynőjének hatvanadik születésnapjáról, mint legnagyobb botrányaival. Madonna induló karrierjét még az egyház is rossz szemmel nézte, azóta persze némileg csitult az énekesnő polgárpukkasztó hajlama, de korántsem hagyta el. Hatvanévesen is ugyanaz a bevállalós díva! TrendOrigoRúzstrendek az elmúlt száz évbőlhttp://www.life.hu/trend/20180814-ruzstrendek-az-elmult-szaz-evbol.htmlAhogy az általános divatirányzatok, vagy éppen a szemöldöktrendek, úgy változott az elmúlt tíz évtizedeiben az is, hogy milyen rúzs volt éppen a trendi. Következzenek az elmúlt száz év legdivatosabb árnyalatai. Neked melyik a kedvenced? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.