Bochkor Gábor szőkére festette a haját: fotó

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
ATV szőke hajszín Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor megunta ősz tincseit: szőkére festette a haját. Legutóbbi műsorában már az új külsőjével jelent meg.

Aki nézte Bochkor Gábor legutóbbi műsorát az ATV-n, észrevehette, hogy a műsorvezetőn van valami furcsa. Úgy néz ki, mintha 10 évet fiatalodott volna. Ha azonban jobban megnézzük, rájöhetünk, hogy nem arcplasztikáról van szó, hanem egy egyszerű hajfestésről: ősz tincseit szőkévé varázsolták a fodrászok.

Mutatjuk!

Bochkor Gábor új hajszíne Forrás: ATV

Meghalt a vízszerelő, aki Lagzi Lajcsi ártatlanságát bizonyíthatta volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-meghalt-a-vizszerelo-aki-lagzi-lajcsi-artatlansagat-bizonyithatna.htmlKözüzemi csalás miatt indult eljárás Lagzi Lajcsi ellen évekkel ezelőtt, a büntetőperben nagy szerepet kaptak azok a szakemberek, akikkel a zenész együtt dolgozott az elmúlt években. Köztük a vízszerelő, vagyis a hatodrendű vádlott, aki tragikus módon a kórházi kezelése alatt életét vesztette. Lajcsi szerint ő ennek a pernek az első halálos áldozata. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Dudás Dániel kapcsolatáról vallott egy bennfenteshttp://www.life.hu/sztarok/20180911-katinka-es-dudas-daniel-kapcsolatarol-vallott-egy-bennfentes.htmlÚjra szédületes formában van Hosszú Katinka, ezt bizonyítja a Világkupán nyújtott teljesítménye. Ehhez természetesen új edzőjének is köze van, de nem elhanyagolható Dudás Dániel szerepe sem. TV + SztárokOrigoVeiszer Alinda és férje, László Pál távoztak a Nyerő párosbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-veiszer-alinda-es-ferje-laszlo-pal-tavoztak-a-nyero-parosbol.htmlVeiszer Alinda férjével, László Pállal versenyzett az RTL Klub Nyerő páros című műsorában, és a legutóbbi szavazáson ők estek ki a játékból. TV + Sztárok--Berki Renáta videóban mesélte el: napi kétszer minimum szexelnek Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-berki-renata-videoban-meselte-el-napi-ketszer-minimum-szexelnek-berki-krisztiannal.htmlEgy autós videóinterjúban mesélte el Berki Mazsi: napi kétszer biztosan szexelnek Krisztiánnal.TV + SztárokOrigoVillányi Andi, énekesnő esett ki először a MasterChef VIP harmadik elődöntőjéből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-villanyi-andi-enekesno-esett-ki-eloszor-a-masterchef-vip-harmadik-elodontojebol-video.htmlA MasterChef VIP harmadik elődöntőjében újabb sztárcsapat méri össze tudását a héten. Első feladatként azt kapták a séfektől, hogy a hozzájuk legjobban passzoló ételt készítsék el: Villányi Andinak ez a feladat okozta a vesztét, ő távozott először a csapatból.TV + SztárokOrigoTornóczky Anita szerint Majka hibázott, amikor kitálalt Curtisrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-tornoczky-anita-szerint-majka-hibazott-amikor-kitalalt-curtisrol.htmlTornóczky Anita is kifejtette véleményét a Majka-Curtis ügyről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.