A fal díszítésétől válik egy lakás igazi otthonná. Egy családfa pedig minden lakásban jól mutat, hiszen esztétikai szerepe mellett, komoly érzelmi töltete is hatással van a lakókra. Jó érzés időnként rápillantani, de már maga a „feldíszítése”, elkészítése is remek elfoglaltságot jelent.

Választhatsz sokféle vászonkép közül, melyekbe neveket írhatsz, képeket tehetsz, de falmatricás megoldásban is gondolkodhatsz. A legkülönlegesebb darab kétségtelenül a családfaékszer, melybe azonban csak meghatározott számú családtag kerülhet fel.

1. Családfa vászonkép - lacasadecor.hu 10 806 Ft, 2. Családfa betűkép vászonra nyomtatva - keparuhaz.hu 10 690 Ft, 3. Családfa falmatrica dekoráció - decordepot.hu 9 500 Ft, 4. Ó aranyozott családfa - justitiadisztargy.unas.hu 9 900 FtForrás: Life.hu

A kézzel készített családfák mellett számtalan érv szól: olcsóbbak, személyesebbek, könnyebben a lakás hangulatához igazíthatóak, csak a fantáziád szab határt a kivitelezésnek. Nézd meg például ezt az egyszerű, de nagyszerű DIY-s tippet:

A családfát érdemes olyan helyiségben elhelyezni, ahol a családtagok gyakran megfordulnak, erre ideális a nagyobb előszoba vagy a nappali.

Kiváló ajándék is lehet, legyen szó akár nagyszülőkről, akár testvérekről. Szerintünk minden családi otthonba kellene egy, hogy az összetartozást, egységet ezzel is erősítsük.